![]() |
Magik jakiś, cycóś :wow:
Regulamin czytany? |
mam pytanie czy można nagrać swap magika 3,6 tak aby odpalić gow ps2
|
Witam. Problem jest podobny,moja zmieniarka czyta tylko orginalne cd audio. Probowalem juz nagrywac roznymi programami w cda i to z malymi predkosciami ale to nic nie dalo. Zmieniarka dalej ich nie widzi "no disc" Ktos ma jakis konkretny program? Pozdro
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I właśnie w tym momencie, przydaje sie opcja "czytanie ze zrozumieniem". |
Każdy, pozwalający wypalić płytę w formacie Audio-CD.
|
A jest jakis program aby nagrac płyte jaka oryginalna? ;)
|
Cytat:
mozesz sprobowac tez dedukowane do cd-audio. |
Cytat:
IMHO chodzi o nagranie płyty tym formacie. Można to zrobić w Nero, nagrywając jako AUDIO. Można każdym innym programem obsługującym konwersje plików audio z mp3, wav, czy innego flac do cda! Płyty audio nagrywamy dość wolno 16x, i zwracamy uwage, czy wieża, szczególnie stary model, akceptuje kolor nośnika! |
Zmień płyty.
Są takie, dedykowane do stacjonarnych nagrywarek, oznaczone jako "audio" - ale i tak nie będzie żadnej gwarancji działania. |
CD
Witam. Mam taki problem: mam wieze ktora odbiera tylko oryginalne płyty, czy jest jakis program w ktorym mozna nagrac płyta jako oryginalna luz w jakims formacie zeby chodziła? Prosze o odpowiedz! :)
|
Ech, Panowie - czy warto komplikować proste sprawy?
Otóż nie! Nalezy poczytać na forum o "kopiowaniu zabezpieczonych plyt audio" i tyle. I żeby nie przedłużać - mozna uzyc EACa, lub innego programu do kopiowania audio i przegrac plyte. Nero kompletnie sie do tego nie nadaje, (jak zreszta do wiekszosci spraw związanych z nagrywaniem) i jego używanie przypomina mi wycieranie pleców po kąpieli za pomoca drutu kolczastego :) |
jeżeli sprzęt czyta APIC czy jak to tam się nazywało, to chyba nic nie da się zrobić.
Zawsze da się poznać czy to CD-R czy nie. |
A możesz sprecyzować, czy sprzęt wogóle nie rozpoznaje nagranych płyt CDR czy też w jakiś sposób informuje, że włożona płyta to nośnik CDR ?
|
Jak nagrać płytę by była widoczna jako oryginalna???
Mam pytanie czy da się i jakie zabezpieczenia trzeba ustawić aby płyta była widziana jako oryginał w napędzie. Chodzi o płytę AUDIO CD.
Problem polega na tym ze moje urządzenie audio w samochodzie pozwala na wbudowany dysk skopiować utwory z płyty CD tak by można je było odtwarzać z dysku bez płyty, ale tylko pod warunkiem że płyta to oryginał. Jestem DJem i mam dużo własnych kawałków i remiksów, wypalonych na płytach CD-R ale sprzęt widzi je jako nagrywki i nie pojawia się opcja kopiowania. Czy za pomocą jakiegoś programu można ustawić jakieś znaczniki lub zabezpieczenia, tak by poinformować taki napęd w urządzeniu audio że to oryginał (wiadomo że rodzaju nośnik się nie oszuka dalej będzie to CD-R). Kiedyś spotkałem się z czymś takim jak od takiego DJa z Niemiec dostałem sample na CD-R ze przy kopiowaniu w nero pokazał ze nie może skopiować bo "Disc CD is copyrighted". Czy ktoś ma jakieś sugestie??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |