Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 14.07.2008, 23:22   #1
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.07.2008
luckeluke w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak wypalić film DVD po odkodowaniu przez AnyDVD???

witam, ja to juz jestem zupełnym laikiem jeśłi idzie o te spray ale może mi ktoś pomoże.

mianowicie:

odbezpieczyłem film DVD (shooter - za***isty swoją drogą) i początkowo zrobiłem obraz płyty kiedy juz mi się nagrało na twardziela chciałem go wypalić przez NERO na płytę DVD okazało się, że ma za mało miejsca no i koniec... ok, potem pomyślałem, że może wezmę i skopiuję całe dvd na pulpit, więc wziałem kopiuj - wklej i cały folder ładnie się przeniósł, ale w nim jest pełno dziwnych rzeczy, tzn film jest podzielony na częsci, menu ekranowe jest też oddzielnie... ogólnie jedna jajecznica.

JAK to zrobić by w całości wypalić taki film pozyskany po zdjeciu zabezpoieczeń przez np AnyDVD, tak by zmieścił się na jednym krążku no i oczywiście z lektorem ewentualnie z polskimi napisami.

pozdrawiam i proszę o pomoc.
luckeluke jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.07.2008, 07:07   #2
Registered

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Sposób w jaki to zrobić jest opisany na forum w kilku wątkach. Trzeba tylko poszukać.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.07.2008, 06:46   #3
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.06.2005
coil zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
odpowiedź jest prosta - płytka dvd-r ma pojemność 4,7G a film na bank więcej - rozwiązanie proste. Nagrać na płytkę DL czyli dwuwarstwową (odradzam) lub np. CloneDVD przerobić obraz pod pojemności zwykłej płytki DVD-r.
coil jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
anydvd, dvd, podzielić dvd

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia: