Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.09.2007, 22:40   #1
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 08.01.2006
Posty: 9
genek1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVD rom Dlaczego nie działa

Mam LG GSA-H22L. Mam też płytkę z CD Action czyli DVD Rom. Nie widzi mi jej. Z2wykłe DVD R z filmami działa ok CD też ok. Windows XP w trakcie aktywacji (czekam na ten kod co podają do wpisania) w związku z tym mam datę ustawioną przy instalacji na jakiś tam rok 2002( jak bym przestawił na aktualną to automatycznie zablokowało by mi system się mam tylko 30 dni na aktywację ). Zastanawiam się czy daty w plikach sterownika jakoś nie kolidują.
Pozdrawiam
genek1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.09.2007, 04:28   #2
Powrót do korzeni
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Posty: 10,546
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@genek sprawdzałeś na innym napędzie ?
__________________
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2007, 07:48   #3
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 08.01.2006
Posty: 9
genek1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tak sprawdzałem. Działa.
genek1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2007, 09:40   #4
Głupi Yasio
 
Avatar użytkownika yahol
 
Data rejestracji: 27.05.2003
Lokalizacja: **.#
Posty: 4,450
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Plyty CDAction czasami tak maja. Przy slabszej korekcji bledow napedu, czasami kolor nosnika nie odpowiada, czasami nie moze znalesc sektora rozruchowego.
To sa seryjnie tloczone plyty, w zasadzie bez kontroli. Jak sie wytloczy - tak idzie do sprzedazy!
Tak po prostu jest.
Jak bedziesz naciskal - wymienia na inna.
__________________
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
******************************************
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2007, 18:36   #5
Guru
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 1,479
seku jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>seku jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@genek1

płyty tłoczone DVD te z gazet są bardzo kiepskiej jakości niejednokrotnie wkładając film z gazety do stacjonarnego odtwarzacza wydawało by sie jak by płyta miała sie rozlecieć w środku dostawała niesamowitych wibracji

p.s. po co wkładać płytę z CD-Action ?

przecież zawartość jej to to samo co znajdziesz na web ?
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2007, 20:58   #6
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 08.01.2006
Posty: 9
genek1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak ale nie działają mi również te płyty które kiedy działały. I jak piszę DVD z 4 filmami mi działa. Może jeszcze napiszę że DVD przełożyłem ze starego kompa do nowego i tu mi nie działa sterowniki po instalowałem bo system mi ją widzi zresztą czyta te filmy Problem jest tylko z DVD rom. jakieś firmwery (czy jak to się tam pisze ) też instalowałem. Może bym jeszcze stery zmienił na nie firmowe. Podajcie mi jakiś link do takich sterów.
genek1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO