Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.12.2004, 18:39   #1
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 4
maG_xx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak nagrać płyte CDR z Windowsem XP

Jak nagrać płyte z windowsem XP , tka aby ją botowało w napędzie ??
maG_xx jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.12.2004, 18:45   #2
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,877
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ściągnij bootsector do xp i ustaw wszystko w nerze tak jak na screenie


__________________


Ostatnio zmieniany przez gallus : 30.12.2004 o godz. 18:47
gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2004, 21:51   #3
.:Esin Member:.
 
Avatar użytkownika Maciej
 
Data rejestracji: 31.12.2002
Lokalizacja: 53°07'N 18°00'E
Posty: 7,656
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a tutaj plik bootujący...:
Dołączone pliki
File Type: rar boot.rar (1.0 KB, 4250 oglądane)
__________________
Jak mądrze zadawać pytania
Maciej jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.12.2004, 09:49   #4
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika epol
 
Data rejestracji: 12.04.2002
Lokalizacja: śląsk
Posty: 4,869
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A na glownej jest caly atykul na ten temat
__________________
epol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2005, 10:24   #5
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 4
maG_xx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
kurde a jeszcze jak byś mógł napisać gdzie mogę sciągnąć tego bootsector i co to wogóle jest bo nie mam zielonego pojęcia ??

PoZdro
maG_xx jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2005, 10:27   #6
All Eyez On Me
 
Avatar użytkownika Weron
 
Data rejestracji: 29.09.2001
Posty: 3,577
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Maciej wyzej ci zamiescil.
__________________
Benq DW1650
Weron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2005, 11:53   #7
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 4
maG_xx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Maciej podał link , z boot.rar sciągnołem go i nie mogę go otworzyć !!! pliko o rozszezeniu php ??
maG_xx jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.01.2005, 12:06   #8
.:Esin Member:.
 
Avatar użytkownika Maciej
 
Data rejestracji: 31.12.2002
Lokalizacja: 53°07'N 18°00'E
Posty: 7,656
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez maG_xx
Maciej podał link , z boot.rar sciągnołem go i nie mogę go otworzyć !!! pliko o rozszezeniu php ??
te forum ma problemy z załącznikami...
sciągnij poprzez FlashGet lub inny downloader.

lub z bezpośredniego linku...:
http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/pics/boot.zip
http://www.tacktech.com/pub/microsof.../bootfiles.zip
http://xp.net.pl/files/bootfiles.zip
__________________
Jak mądrze zadawać pytania
Maciej jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2005, 19:21   #9
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 4
maG_xx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zrobiłem wszystko tak jak w opisie i niestety wyskakuje coś takiego " cannot boot CD ... a na końcu jest 5 -tka"
Dlaczego ? Czy ktoś wie ??
maG_xx jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2009, 16:07   #10
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika eryklos9
 
Data rejestracji: 11.08.2009
Posty: 1
eryklos9 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki za wszystko ale nic sie nieprzydalo lepiej jest z tej strony http://komputery.katalogi.pl/jak_nag...a_-t32166.html komu pomoglem to mozecie podziekowac i ten plik trzeba otwozyc na nero hahahah a nie sciagac jakies programy z neta tylko zwyklym nero a tych scenerach jest starsza wersia nero ja mam nowsza ale sobie potradzilem poprostu bylo troche w innych miejscach
eryklos9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2009, 18:08   #11
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 14.09.2008
Posty: 292
darolo1 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ARCHEOLOG! Po co odkopujesz temat sprzed 4 lat!
darolo1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO