![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#136 |
|
vault dweller
![]() Data rejestracji: 24.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na konsole nie ma darmowych gier. Wszystkie gry na PS2 są płatne i na nośnikach optycznych.
Jeśli pytasz o gry homebrew to jest kilka, vide port Quake'a itp.
NIE odpowiadam na wiadomości prywatne z pytaniami dotyczącymi problemów z konsolą, jej osprzętem i sceną. Od tego jest forum! Wszystko co chciałbyś wiedzieć o: | PSX | PS2 | PS3 | Xbox | mUj SwEeTaŚnY Bl0gAs3k
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.07.2008
![]() |
Wasza opinia na temat NBA Live 09? Warto?
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
vault dweller
![]() Data rejestracji: 24.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie lubiłem nigdy koszykówki to nie wiem, ale polecić mogę PES choć też nie lubię piłki nożnej. ;D
NIE odpowiadam na wiadomości prywatne z pytaniami dotyczącymi problemów z konsolą, jej osprzętem i sceną. Od tego jest forum! Wszystko co chciałbyś wiedzieć o: | PSX | PS2 | PS3 | Xbox | mUj SwEeTaŚnY Bl0gAs3k
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2010
![]() |
Z tego co wiem to NBA2K jest lepszą serią.
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.01.2010
![]() |
Playstation Sony 2 "Jakie Gry"
Witam Panów.
Zakłatam ten temat aby było miejsce w którym można napisać jakie gry na ps2 polecacie. Czytajcie wypowiedzi użytkowników aby tytuły się nie "powtariały". To ja First : - Tekken 5 (Wiadomo kuzyn przyjeżdża i "ćiba" sie ponapie***) - God of War (klasyk XD zarówno I jak i II część) - Fifa Street (Gdy się nudzi i nic nas juz nie kręci) - Oraz DownHill Domination (ostatnio zaczołem coś pogrywać) Ostatnio wyczaiłem tytuł : "Silent Hill Shattered Memories" czy jest on warty Kupna/Pobrania u niektórych? Trailer na youtube wygląda zachęcająca ale znalazłem tylko na Wii/PC/Ps2 (uwzględniona ale nie wiem jak gra wygląda). Silent Hill to gra do której dawno miałem się zabrać ale poczekam na waszą opinię. Dodam iż jestem zagożałym fanem serii Resident Evil (poza 4 bo to już nie Resident Evil tylko strzelanka do głupich ludzi). |
|
|
|
|
|
#141 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.05.2010
![]() |
God of War zdecydowanie polecam
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.09.2008
![]() |
Dobra to teraz ja się czegoś doradzę
Jako że mnie nigdy do wyścigów jakoś specjalnie nie ciągneło (Ech... Jednak NFS II SE na PC to jednak było coś ) To szukam dobrej jak nie najlepszej produkcji z wyścigami motocykowymi (motocrossowymi ? bynajmniej nie mam na myśli gry wyskocz, na motocrossie i zrób 15 ewolucji ) Czy jest ów produkcja? Domyślam się że na pewno są symulatory A coś w klimatach Most Wanted? (Jakieś nitro po czym ślizg scigaczem pod koła ciężarówki? )Prosiłbym o podanie tytułu, który by był symulatorem Jak i coś, mniej "realnego" ![]() Cytat:
Pod Ps2 bym się jeszcze parę razy zastanowił, i doradził, dużo traci na Ps2 Shaterred Memories moim zdaniem. Swoją drogą nie mogłem edytować posta^^ Proszę moda a scalenie
Konsola PS2 Slim z mod chipem Ripper 3.4u / Modbo760 Ostatnio zmieniany przez Berion : 11.06.2010 o godz. 09:19 Powód: //nie mogłeś bowiem na edycję są tylko dwie godziny ;] |
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
![]() |
Moje TOP 10 gier na PS2 wygląda tak... kolejność całkowicie przypadkowa
![]() - Black - Gran Turismo 4 - NBA 2k12 - PES 6 - MGS 2 - MGS 3 - Project Snowblind - God of War 2 - Ace Combat 5 - Burnout 2 |
|
|
|
![]() |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|