![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
خبير
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
następny błąd to wymiana na nowe opon tylko na jednej osi - dachowanie wbiło mi do łba (dosłownie jak łbem waliłem o podsufitkę ), że się tak nie robi ![]() najtańsze nowe opony (no może jakieś azjatyckie wynalazki pomińmy, no chyba, że japońskie to można nie pomijać ) będą bez porównania pewniejsze niż jakieś zachwalane przez "sprzedawcę" używane, że "lekarz na nich zrobił 10 tysięcy ale głupi niemiaszek wymienił na zimowe i zostawił. prawda jest pewnie taka, że na tych oponach naćpany suteren nadział się na tira
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 10.09.2007 o godz. 21:18 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
sam sex ^^
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już nie przesadzaj z tym zmienianiem na jednej osi... można
![]() Trzeba sie tylko przyzwyczaić do pewnych ubocznych skutków ![]() No ale nie każdy lubi uciekający tył
|
|
|
#48 |
|
خبير
Zlotowicz
ale jak tył złapie aquaplaning w zakręcie a przód trzyma, to już nie ma czasu na nielubienie, nawet nie ma czasu aby całe życie przeleciało przed oczami...
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
sam sex ^^
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To trzeba styl jazdy dostosować i jeździć troche wolniej, żeby aquaplaningu nie było
|
|
|
#50 | |
|
خبير
Zlotowicz
Cytat:
WYCIĄGNĄŁEM NIOSKI. |
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Opony jak opony, mogą być używki, byle dobre. Trzeba je od razu założyć i obejrzeć, bo są wady niewidoczne na luźnej oponie.
Generalnie nie uznaję zakupu np na giełdzie, bo nie mam tej możliwości, a potem szukać gościa i z nim pyskówki robić też mi się nie uśmiecha. Osobiście wolę dobre używki typu michelin czy goodyear niż jakieś chińskie czy koreańskie wynalazki. Oczywiście na opony zjechane w 50% szkoda forsy Niby jest wymóg min 2mm bieżnika, ale to jest za mało dla bezpiecznej jazdy.
|
|
|
#52 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Ed ... po co, bo nie pojmuję, mieszasz do tego kury?
|
|
|
|
#53 |
|
خبير
Zlotowicz
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy ma ktoś może książkę Sam Naprawiam albo coś podobnego do Forda Fiesty MK4? (silnik 1.3).
![]() ![]() Desktop: Q8300@3.3Ghz, Foxconn P35A, 4GB DDR2 GeIL Black Dragon 1066Mhz, Sapphire HD5670@850Mhz, Pioneer DVR112L+BDR205, openSUSE x64, Serwer: VIA C3 Nehemiah@1.4Ghz, 768MB DDR, 8GB ST1.2 Microdrive, 500GB HDD, openSUSE x86 |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
Cytat:
http://forum.fordclubpolska.org/viewtopic.php?t=7367
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zamaskowany
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio dla nowych członków nie chcą odrazu udostępniać.
http://rapidshare.com/files/23157991..._naprawiam.rar |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Witam Was
Odnowie troche temat, okazalo sie ze moj ford nie ma poduszki powietrznej pasazera, a kierowcy nie byla podlaczona, nie zorientowal bym sie dopoki nie rozkrecilem zegarow bo licznik kilometrow czasami mi stawal, ktos odcial styk z poduszek i dal prad z ABS wiec kontrola sie swiecila a pozniej gasla wraz z abs Zdiolem to ustrojstwo i okazalo sie ze dioda poduszki miga Podlaczylem poduszke kierowcy niestety dioda nadal miga bo nie ma fizycznie poduszki pasazera i mam do was pytanie czy oplca sie kupowac poduszki bo pelno tego na gieldach, allegro i koszt niewielki ale czy istneije ryzyko ze taka poduszka moze sama wybuchnac Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos mi doradzi czy odlaczyc te poduszki czy moze kupic dla pasazera i podlaczyc ta dla kierowcy P.S. Poprzedni wlasciciel byl w szoku bo jezdzil kilka lat ze swiadomoscia ze ma poduszki a tu zonk
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
Cytat:
http://www.fordclubpolska.org/porady...ogolne&type=16 http://forum.fordclubpolska.org/viewtopic.php?t=6650 Warto kupić dla własnego bezpieczeństwa,ale czy sam podłączysz to nie wiem. Najlepiej przejechać się na ASO lub dobrego fachowca bo trzeba wszystko posprawdzać. Poczytaj jeszcze tu,może pomoże ci rozwiązać problem http://forum.fordclubpolska.org/view...ghlight=airbag i możesz dodatkowo poszukać tu na forum(to nie reklama tego forum) http://forum.fordclubpolska.org/search.php
|
|
|
|
|
#59 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Dzieki za artykuly
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2010
![]() |
Mam prośbe .
Mam problem z Fordem Mondeo 2l mk2 98r. zgasł mi w czasie jazdy. Nie mogę go uruchomić . Przy załaczeniu rozrusznika działa , ale jakby się nie uruchamiał bendix . Przy próbie odpalenia nie odpala . Co mogło się stać ? Proszę o pomoc
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|