Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.02.2004, 20:22   #1
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika absorb
 
Data rejestracji: 27.03.2003
Lokalizacja: 9th Circle of Hell
Posty: 175
absorb zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak przeinstalować INTERNET EXPLORER?

Problem jest taki, że mam zainstalowany Windows XP i mój Explorer zaczął świrować. Gubi elementy, nie pokazuje wszystkich elementów FLASH (no chyba że się naciśnie F11 czyli pełny ekran) i chciałbym go przeinstalować. Niestety instalator jakiejś chyba ciut starszej szóstki pisze, że zainstalowana jest nowsza wersja i instalacja starszej nie może się odbyć. Jak to obejść? Poradzicie?

pozdrawiam
z góry dzięki za sugestie
absorb
absorb jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.02.2004, 20:38   #2
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
instalujac inna przegladarke

a tak serio - przeinstalowujac winde - taki urok windy ze explorer jest jej ZBYT waznym elementem - i czesto trzeba seigac po plyte instalacyjna
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 21:09   #3
Stary wypalacz
 
Avatar użytkownika Clackier
 
Data rejestracji: 02.11.2003
Lokalizacja: Racek <-> Wrocek
Posty: 170
Clackier zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja bym sciagnal najnowsza wersje IE, i zainstalowal na nia.
Tak jak napisale SID dobrym rozwiazaniem jest nowy winshit, lub inna przegladarka.
Oczywiscie polecam Opere. O jej funkcjach nie bede sie rozpisywal, ale wg mnie jest o niebo lepsza od IE.

Pozdr
__________________
Tymczasowy brak opisu.
Clackier jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 21:11   #4
PiwoWar
 
Avatar użytkownika Igloo
 
Data rejestracji: 01.12.2003
Lokalizacja: Gdynia
Posty: 945
Igloo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
popieram przedmówce
__________________
bibere humanum est, ergo bibamus niech Wasze najlepsze dni z przeszłości będą najgorszymi w przyszłości

darmowa muzyka

http://rtfm.killfile.pl/
Igloo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 21:17   #5
Bywalec
 
Avatar użytkownika wiele
 
Data rejestracji: 04.11.2003
Lokalizacja: Legnica
Posty: 79
wiele w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Olej IE i zainstaluj Operę (kiedyś Sid mnie przekonał i tak już zostało )
__________________
Wszystko co zdarza się raz, może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to co zdarza się dwa razy, zdarzy sie na pewno i trzeci.
wiele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 21:29   #6
Maciek: Reaktywacja
 
Avatar użytkownika Y@nkee_PL
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Zielona Góra
Posty: 4,776
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a moze skorzystaj z opcji 'Resetuj ustawienia sieci Web'
moze cos to da
Dołączone obrazki
File Type: png web.png (948 Bajtów, 370 oglądane)
__________________
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore...

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 21:31   #7
mqy
Wymiatacz
 
Data rejestracji: 06.11.2002
Posty: 504
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez wiele
Olej IE i zainstaluj Operę (kiedyś Sid mnie przekonał i tak już zostało )
Hhaah Sid otrzymuje chyba jakas prowizje za ludzi ktorych przechszcil na opere.......
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 22:31   #8
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,405
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ciekawe tylko co zrobicie z opera i mozilla jak trzeba wejsc na konta bankowe

IE jest dobry
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 22:40   #9
Bywalec
 
Avatar użytkownika wiele
 
Data rejestracji: 04.11.2003
Lokalizacja: Legnica
Posty: 79
wiele w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wejść? :chytry: a w jaki sposób ?
__________________
Wszystko co zdarza się raz, może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to co zdarza się dwa razy, zdarzy sie na pewno i trzeci.
wiele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 23:03   #10
Capo di tutti capi
 
Avatar użytkownika Remix
 
Data rejestracji: 24.09.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,095
Remix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam!

uzywam Opery i Mozilli i jakos nie mam zadnych problemow z kontem bankowym (mBank, VWBank)

juz nawet powiem szczerze, ze przestalem uzywac Opery na rzecz Mozilli, bo jest o wiele szybsza
__________________
Pozdrawiam
Remix aka Wielki M
Remix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2004, 10:47   #11
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika absorb
 
Data rejestracji: 27.03.2003
Lokalizacja: 9th Circle of Hell
Posty: 175
absorb zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
a moze skorzystaj z opcji 'Resetuj ustawienia sieci Web'
moze cos to da
GDZIE TEN GUZIK JEST? heh
absorb jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2004, 10:48   #12
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mqy
Hhaah Sid otrzymuje chyba jakas prowizje za ludzi ktorych przechszcil na opere.......
nie dostaje niestety - a starczylo by pewnie na nowego dvd burnera
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2004, 11:13   #13
Guru
 
Data rejestracji: 01.05.2002
Lokalizacja: Katowice
Posty: 1,634
marynarz niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moze tak:
start - uruchom - cmd
sfc/scannow

Wymaga plytki z systemem w napedzie
__________________
...El Marinar...
marynarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2004, 14:30   #14
Maciek: Reaktywacja
 
Avatar użytkownika Y@nkee_PL
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Zielona Góra
Posty: 4,776
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez absorb
GDZIE TEN GUZIK JEST? heh
w IE: Narzedzia > Opcje... > zakladka 'Programy'
__________________
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore...

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2004, 14:42   #15
HDmaniak
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Pabianice
Posty: 8,776
Smartek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Smartek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Smartek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Smartek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Smartek po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez marynarz
Moze tak:
start - uruchom - cmd
sfc/scannow

Wymaga plytki z systemem w napedzie
po sfc SPACJA!
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO