![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
LinkBack | Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 |
|
miejsce na reklamę
![]() Data rejestracji: 18.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to chyba nie widziałeś jak się srajtaśma potrafi rozwinąć...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() |
Widziałem, ale skoro padają już propozycje na ciekawe tematy, to może smalec.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem Doxę.
Nosiłem zawsze i wszędzie, z nią się myłem, z nią spałem. Niestety po jakichś 10 latkach straciła szczelność na wałku/ośce. Niestety zegarmistrze rozłożyli ręce - stary zardzewiały wałek wymienili na nowy, niby uszczelnili, ale szczelności nie udało się odzyskać. Mówili, że praktycznie niewykonalne jest zregenerowanie, czy wymiana oryginalnego uszczelnienia. Oddając im sprawiedliwość, mówili mi to przed decyzją o naprawie... Teraz Doxa leży sobie gdzieś w szafie, a mnie przeszła ochota na inne zegarki. Miałem do niej sentyment. I tak już, od paru lat bez zegarka na ręce zyję. Przyzwyczaiłem się już. PS Aleście tu narzeźbili w międzyczasie
|
|
|
#64 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie podobnie. Nosiłem Casio - wodoszczelne, srebrna bransoletka, szafirowe szkiełko. Niestety, pewnego razu przypadkiem urwałem pokrętło no i teraz leży na półce.
Za zegarek służy mi HTC... Wysłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#65 |
|
vault dweller
![]() Data rejestracji: 24.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już wiem! Widziałem wczoraj tzw. drecha, który ostentacyjnie w blasku pasków Adidasa, wyjął swoją komóreczkę aby sprawdzić czas.
;]
NIE odpowiadam na wiadomości prywatne z pytaniami dotyczącymi problemów z konsolą, jej osprzętem i sceną. Od tego jest forum! Wszystko co chciałbyś wiedzieć o: | PSX | PS2 | PS3 | Xbox | mUj SwEeTaŚnY Bl0gAs3k
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Banned Mod
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moim zdaniem do gangu zegarek odpowiedni musi byc
tak jak np pasek do spodni czy skarpetki czy dbalosc o to, by krawat nie wystawal spod kolniezyka i byl dobrze zawiazanywiem, ze sa ludzie uwazajacy inaczej - coz - kazdy ocenia po wygladzie i pierwsze wrazenie niezwykle ciezko zmienic - i to nie moj snobistyczny poglad, ale prawda znana w swiecie (nie tylko) biznesu od zawsze ja do gangu zakladam srebrny zegarek Mazda MX5 kwadratowy ze skorzana bransoletajedyny bez podswietlania - cos, to w koncu bizuteria na codzien Casio metalowy do biegania Garmin gumowy czas dzialania na baterii 12 godzin ![]() a teraz mysle, zeby sobie cos takiego kupic na rower/plywanie/itp
|
|
|
#67 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
vault dweller
![]() Data rejestracji: 24.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raczej stealphone'a, ale nie przyglądałem się w trosce o swoją Nokię 3310.
NIE odpowiadam na wiadomości prywatne z pytaniami dotyczącymi problemów z konsolą, jej osprzętem i sceną. Od tego jest forum! Wszystko co chciałbyś wiedzieć o: | PSX | PS2 | PS3 | Xbox | mUj SwEeTaŚnY Bl0gAs3k
|
|
|
|
![]() |
| Opcje związane z dyskusją | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Wyczytane, usłyszane, obejrzane.. - wiadomości | andrzejj9 | Off topic | 14645 | dzisiaj 12:18 |
| Kto zna się dobrze na MS Outlook | zYxMa | Off topic | 0 | 16.11.2005 12:22 |
| Kto nagrywał na tych płytkach!!!!! | sly88 | Napędy optyczne DVD | 1 | 12.05.2004 07:16 |
| Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 14.05.2003 23:20 |
| Kto pogra na Pegball? | Gorzala | Off topic | 8 | 06.04.2003 12:54 |