Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.11.2003, 17:03   #1
Bywalec
 
Avatar użytkownika Cairath
 
Data rejestracji: 13.02.2003
Posty: 45
Cairath w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie może pobrać plików...

Cześć!!!

Mam taki problem:

Ostatnio (2 dni temu) odzyskałem kompa z serwisu po wymianie uszkodzonej płyty głównej na nową i od tego momentu - mamtaki problem z netem, że nie mogę pobrać żadnego pliku z jakiejś strony internetowej. Gdy zapisuje jako element docelowy wyskakuje ikonka z informacja:
" Internet Explorer nie może pobrać...(i tu nazwa pliku -jakiś tam patch do gry). Program IE nie może otworzyć tej witryny internetowej, Żądana witryna jest niedostępna lub nie można jej znaleźć. Spróbuj ponownie później."

innym razem:
"Limit czasu operacji został przekroczony"
a teraz przy każdej próbie najczęściej wyskakuje:
"Ustanowienie połączenia z serwerem nie było możliwe"



W czym tkwi problem? nie może być to chyba wina stron internetowych, gdyz sprawdzałem na 3 innych i jest to samo. Z tego wynika, że to coś z Internet Explorerem albo z moim netem. Doradzcie co mam zrobic. Czy mam zmienić na Operę (jak tak to skąd ja można ściagnać? buhaha przeciez nie ściagne ) Czy problem siedzi jeszcze w czym innym.
Aha mam sieć stałą osiedlową - zakładała jakaś firma.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Cairath : 06.11.2003 o godz. 17:05
Cairath jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2003, 17:24   #2
Author
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika nimal
 
Data rejestracji: 29.03.2003
Lokalizacja: The World
Posty: 14,878
nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>nimal jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
po wymianie tak waznego elementu jak mobo, nawet na ten sam model, raczej nalezy przeladowac winde, bo moze jej cos nie pasic - to nie naped czy ram, ktore sa wykrywane przy kazdym starcie na nowo...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 17:47   #3
Bywalec
 
Avatar użytkownika Cairath
 
Data rejestracji: 13.02.2003
Posty: 45
Cairath w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No ale wszystko działa bez zarzutu w sumie (oni mi tą karte zainstalowali) tylko z tym mam problem...Nie mówią Wam nic te komunikaty które podałem? Ich przyczyną co może być?
Cairath jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 18:18   #4
Guru
 
Avatar użytkownika kraluk
 
Data rejestracji: 13.02.2003
Lokalizacja: Kraków
Posty: 4,494
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Na początku zainstaluj najnowasze stery do swojego modemu.
Jeśli to nie pomoże to przeinstaluj Windowsa, a
jeśli to nie pomoże to już nie wiem co się dzieje...
Pozdro
__________________
"Być zwyciężonym i nie ulec - to zwycięstwo!"
kraluk jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO