Cytat:
|
Napisany przez Wawelski
Aukcja zakończona ponad miesiąc temu i jeszcze nikt nie wystawił nega (za to jeden pozytyw)? Sam za tę aukcję wystawiłeś 3 pozytywy (21 i 29 listopada i 21 grudnia) - i nikt nie odpowiedział? Konto Ci zawiesili dopiero po 21 grudnia? Ludzie nie reklamowali?
21 listopada wieczorem aukcja się zakończyła (to ta niedziela, której Cię okradli??) i ludzie zdążyli zrobić Ci przelewy a Ty wydać tę kasę na telefony z którymi wsiadałeś do pociągu W POŁUDNIE (czyli w chwili, kiedy pierwsza osoba wcisnęła "kup teraz")??
Następna aukcja - wystawiasz faktury?
Nie masz rodziny, a dziadek w szpitalu?
Nie wysyłasz zapłaconego towaru, a zawieszają Ci konto za niepełne dane adresowe?
Na aukcji pisałeś, że masz te 3 fony - to dlaczego je też ciągałeś do Szczecina?
Jak dla mnie za dużo tu poszlak, że...
ściemniasz.
|
dane adresowe mam pelne zabanowali bo to forma zabezpieczenie [po wply nieciu kasy jechalem do szczecina w niedzielę telefony mial kumpel mam rodzine jedna osoba z forum wie jaką i dlatego piszę że niemam rodziny bo niemam co na nią liczyć jak chcesz zadzwon do szpitala kolejowego w szczecinie a dowiesz się że faktycznie dziadek jest w szpitalu pol roku niebral lekow na serce poklocil się z babką i zabraligo w nocy dzisiaj do szpitala niestety niemusicie wierzyć mam pecha i tyle