Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2005, 23:37   #2997
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Vajr00s
No to sie naciołem :-/
Argh... szkoda, ze przy kupnie nie wpadlem na to zeby sprawdzic skad te plytki sa.

no to tak jest ja kupiłem platinum 50 szt. produkcji MCC003 nie wiadomo gdzie i są OK za 1.50. co prawda verbatimy te same były trochę lepsze ale nieznacznie.
platinum:

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 31.01.2005 o godz. 23:41
ed hunter jest offline