Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2007, 09:02   #97
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz Podgląd Wiadomości
Jakie jest prawdopodobieństwo tego, że się router "zwali" po nieudanej zmianie firmawru? Jest możliwość bezstresowego wrócenia do oryginalnego?
Nie wiem, nigdy mi się nie zwalił na ponad dwadzieścia flashowań (Linksys i Asus w sumie różne firmware od różnych dostawców).

Cytat:
Napisany przez Matefusz Podgląd Wiadomości
Drugie pytanie: Czy można zrobić tak aby rauter automatycznie dzielił łącze proporcjonalnie do tego ile komputerów jest w danej chwili w sieci? Trochę kłopotliwe jest to aby cały czas zmieniać poziom % łącza.
Nawet więcej - ja używam wshaper i spisuje się świetnie (na pewno chodzi na Olegu na WL500gP - nie wiem, jak na innych).