![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
![]()
Który "Sziton" lepsiejszy - tzn. którego byście wybrali z tych 2-ch i dlaczego ? Pisze sziton, bo 1-wsza przezemnie (osobiście wybrana) CD-RW to LiteOn, który sie "zawiesił" ^_^ po półrocznym rzężeniu. To który modelik lepiej wybrać ?? Zdecydowałem się ponownie na tą firme, bo nic lepszego teraz chyba nie ma.. najwyżej potem będę żałował, ale pomóżcie w wyborze - dacie radę ? .
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pierwsza rada to zerknij TU i wszystko jasne! ![]() BTW: wstaw tylko swój nick ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
1. TEAC CD-W540E 2. PLEXWRITER Premium2/T3K AMQR, 3. PIONEER DVR-S18L __________________________________________________ _ ![]() Ostatnio zmieniany przez joolo : 04.08.2004 o godz. 17:08 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() A tak na poważnie to kup Liteona 167, a jak będzie to i nawet 168, a co! ![]() Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 05.08.2004 o godz. 01:32 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() Chromole LiteOn, a zwlaszcza wypalarki, ktore (haha), jak się zgrzeją, to cza trzymać 30 min. z otwartą tacką, żeby można było nagrać następne DVD ![]()
1. TEAC CD-W540E 2. PLEXWRITER Premium2/T3K AMQR, 3. PIONEER DVR-S18L __________________________________________________ _ ![]() Ostatnio zmieniany przez joolo : 05.08.2004 o godz. 18:12 |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Najpierw piszesz - Co wybrać Liteon nr 1 czy Liteon nr 2, a potem: "Chromole Liteon" Widać u ciebie pierwsze zalążki schizofrenii ![]() Cytat:
Wszyscy się już przekonali, że pisać umiesz - egzamin zaliczony A co do wypalarek Liteon - to nikt nie twierdzi, że to kolejny z cudów świata, ale te swoje wiadomości to chyba z kompostowni bierzesz ![]() Jak ktoś ma piekarnik w kompie - to zawsze będzie tak miał - a jak nie wierzysz to zapytaj kolegę slawekj'a - on jest specjalistą jeżeli chodzi o warunki wypalania ![]() Bądź pozdrowiony bracie i nad tym co napisałem " ... pomyśl - jeśli potrafisz!" ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Podsumowując: no comments, doktorq
![]()
1. TEAC CD-W540E 2. PLEXWRITER Premium2/T3K AMQR, 3. PIONEER DVR-S18L __________________________________________________ _ ![]() Ostatnio zmieniany przez joolo : 06.08.2004 o godz. 00:46 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Witam wszystkich.
A ja nadal nie wiem, przeszukając z lekka forum jaki model jest aktualnie lepszym wyborem? Wszędzie taki chaos ![]() Czy DVD LiteOn SOHD-167T czy DVD LITE-ON x16 XJ-HD166S. Na komputroniku może ktoś wie jaki to model? --> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2655 , ale zdaje mi się że ten XJ. Zakupuje sobie na dniach czytnik DVD, na nagrywarke DVD jeszcze do końca nie moge sobie pozwolić i nie jest mi tak potrzebna, a DVD czymś trzeba czytać bo to coraz bardziej popularniejszy format, a w domu czytnika DVD brak ![]() I napiszcie jak się ma czytnik DVD i odtwarzanie na nim wszelkich płyt łącznie oczywiście z fimami do Celerona 566 MHz, 192 MB RAM. Pozdrawiam i dziękuję z góry.
#10 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
dvd/vcd to najprężniej ostatnio działający dział forum CDRinfo, ale jednak czasem ciężko uzyskać tu pomoc, szkoda bo zależy mi, jeszcze dziś kupowałbym sprzęt.
Czekam... ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 14.08.2004 o godz. 09:51 |
![]() |
![]() |
#12 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|