![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
Który "Sziton" lepsiejszy - tzn. którego byście wybrali z tych 2-ch i dlaczego ? Pisze sziton, bo 1-wsza przezemnie (osobiście wybrana) CD-RW to LiteOn, który sie "zawiesił" ^_^ po półrocznym rzężeniu. To który modelik lepiej wybrać ?? Zdecydowałem się ponownie na tą firme, bo nic lepszego teraz chyba nie ma.. najwyżej potem będę żałował, ale pomóżcie w wyborze - dacie radę ? .
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pierwsza rada to zerknij TU i wszystko jasne! BTW: wstaw tylko swój nick
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
. Dobra - nevermind (Sam coś wybiorę), bYe! .
Ostatnio zmieniany przez joolo : 04.08.2004 o godz. 17:08 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() A tak na poważnie to kup Liteona 167, a jak będzie to i nawet 168, a co!
Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 05.08.2004 o godz. 01:32 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() Chromole LiteOn, a zwlaszcza wypalarki, ktore (haha), jak się zgrzeją, to cza trzymać 30 min. z otwartą tacką, żeby można było nagrać następne DVD
Ostatnio zmieniany przez joolo : 05.08.2004 o godz. 18:12 |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Najpierw piszesz - Co wybrać Liteon nr 1 czy Liteon nr 2, a potem: "Chromole Liteon" Widać u ciebie pierwsze zalążki schizofrenii ![]() Cytat:
Wszyscy się już przekonali, że pisać umiesz - egzamin zaliczony A co do wypalarek Liteon - to nikt nie twierdzi, że to kolejny z cudów świata, ale te swoje wiadomości to chyba z kompostowni bierzesz ![]() Jak ktoś ma piekarnik w kompie - to zawsze będzie tak miał - a jak nie wierzysz to zapytaj kolegę slawekj'a - on jest specjalistą jeżeli chodzi o warunki wypalania Bądź pozdrowiony bracie i nad tym co napisałem " ... pomyśl - jeśli potrafisz!"
|
||
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Podsumowując: no comments, doktorq
Ostatnio zmieniany przez joolo : 06.08.2004 o godz. 00:46 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Witam wszystkich.
A ja nadal nie wiem, przeszukając z lekka forum jaki model jest aktualnie lepszym wyborem? Wszędzie taki chaos ![]() Czy DVD LiteOn SOHD-167T czy DVD LITE-ON x16 XJ-HD166S. Na komputroniku może ktoś wie jaki to model? --> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2655 , ale zdaje mi się że ten XJ. Zakupuje sobie na dniach czytnik DVD, na nagrywarke DVD jeszcze do końca nie moge sobie pozwolić i nie jest mi tak potrzebna, a DVD czymś trzeba czytać bo to coraz bardziej popularniejszy format, a w domu czytnika DVD brak ![]() I napiszcie jak się ma czytnik DVD i odtwarzanie na nim wszelkich płyt łącznie oczywiście z fimami do Celerona 566 MHz, 192 MB RAM. Pozdrawiam i dziękuję z góry.
|
|
#10 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
więc się szitonami nie będę już zajmował. Dołóż 2 jawki i Qp Pionka 107D, bo nie wiem, czy tu sie czegos na ten temat dowiesz. O.K. Kończę (przecież już wiecie, że umię pisać). cYa!
|
|
|
|
#11 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
dvd/vcd to najprężniej ostatnio działający dział forum CDRinfo, ale jednak czasem ciężko uzyskać tu pomoc, szkoda bo zależy mi, jeszcze dziś kupowałbym sprzęt.
Czekam... choć XJ własnie ten 66S padnie moim łupem
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 14.08.2004 o godz. 09:51 |
|
|
|
|
#12 | |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|