![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() |
![]()
kupilem lite-ona ltr-5232s7. na win98 wszystko bylo ladnie. zainstalowalem sobie win2k i po zasinstalwoaniu sterownikow od VIA BUS MASTER UDMA CHANNEL, przy probie nagrania czegokolwiek wyswietla mi w logu nast. wpisy :
"burn process started at 40x lite-on ltr-52327s buffer too large lite-on ltr-52327s\h0 t0 lite-on ltr-52327s invalid write state lite-on ltr-52327s\h0 t0 lite-on ltr-52327s could not preform EndTrack burn process failed" podobnie rzecz ma sie z winxp... ![]() jak by sie ktos zainteresowal, to moge nawet przeslas na maila caly plik LOG... HELP !!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Jakim softem nagrywasz..?
*zainstaluj ASPI.
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nero 6.0.0.23... zainstalowalem ForceASPI ale nic nie dalo... nadal mam ten sam error...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2002
![]() |
Uaktualnij Nero
bo chyba ma kłopoty. Na szybko możesz ściagnąć BurnAtOnce i sprawdzić czy wypala. Ale sądzę, że twoje kłopoty mają źródło w Nero.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
juz po sprawie... tak jak sadzilem wadzily sterowniki od VIA UDMA.. ale zainstalowalem nieco inne i mam zarowno UDMA jak i dzialajaca nagrywarke :-)
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Elim
Data rejestracji: 28.08.2004
![]() |
Cytat:
Invalid write state LITE-ON LTR-52327S\H1 T0 A raz jest: Invalid write state LITE-ON LTR-52327S\H1 T1 Sam juz nie wiem od czego to zależy bo prubuje wiele rzeczy robic i nic nie pomaga ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Nie trzeba ściagać. - Uaktualnij stery do płyty głównej - Zobaczy czy masz włączone DMA jeżeli nie to włącz jeżeli nie możesz to usuń kanały IDE Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
|
|