![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
PMA Update failure
przy nagrywaniu na dvd-r nero wyświetla napis PMA Update failure
i koniec nagrywania płytki dvd+rw nagrywa bezproblemowo mam windows xp proszę o pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Jaka to płytka ten -r? Próbowałeś najpierw zrobić test?Spróbuj innej płytki ale najpierw test jeśli będzie pozytywny a płytka się nie wypali to może jest badziewna.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
to jest esperanza test czasami przechodzi i nie pali ale w większości nie przechodzi testu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
Nie wiem o co chodzi ale dla pełniejszego obrazu dodaj jeszcze jaką masz nagrywarkę wersję nero i co próbujesz wypalić, czy próbowałeś innym programem?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
nagrywarka sony dru-510a nero 6.3 próbuję zgrać dane oraz film nie próbowałem niczym innym bo nie wiem dokładnie czym można
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Nie wiem co oznacza ten komunikat, ale mam idento nagrywarke i nic takiego jeszcze mi sie nie wyświetliło. Nagrywasz w locie czy z obrazem? Aleś Ty oszczędny w treści! Ludzie co to jest to PMA? Pomóżcie koledze.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
a masz też xp
co ciekawe że wszystko inne wypala bez problemu |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Tak też xp system plików NTFS.Wszystko inne to znaczy co? Inne dane inne filmy na innych płytkach.Ja palę tylko filmy i używam różnistych programów tj:Nero.Clone DVD, DVD Shrink, DVD Decrypter,DVD X Copy Platinum.Wszystko zależy od tego czy jest to płyta 4.7GB/Nero, DVD Decrypter/ czy większa/wszystkie pozostałe progsy/.No ioczywiście czy jest zabezpieczona czy nie, ale problem zabezpieczeń usuwa taki probramik AnyDVD który sam sobie czuwa w systemie i łamie blokady.
|
![]() |
![]() |
|
|