![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Aparat z karta 512mb do 1500zł
Mam zamiar kupic na dniach aparat cyfrowy myslalem o Fuji s5500.
Chyba ze ma ktos jakis inny pomysl ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
sam sie nasadzam na ten model w tej cenie raczej nic lepszego nie ma
![]() no chyba, ze zaakceptujesz canon a95 - ja nie ![]() ps. uwazaj przy kupnie na martwe piksele na lcd bo kumpel ostatnio w mm kupowal i niestety nie sprawdzil i 1 sie znalazl takze niezla porazka
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
Ice
albo ten do tego tylko pamiec jeszcze se dokupisz i juz http://www.diginet24.com/product_inf...roducts_id=605 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Rozgladaj sie w segmecie CANONA proponuje Canon A520 POZdrawaim PS Przede wszystkim jakim celom ma sluzyc apart(oprocz robienia dobrych zdjec) Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 23.05.2005 o godz. 16:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
PAMIETAJ ze wiecej megapixeli nie znaczy ze bedziesz mial ladniejsze zdjecia!!! EDIT: ...ale jak ktos juz tu napisal, nie mozna tu porownywac A520 do Fuji S5500, sa to przeciez dwie rozne klasy aparatow. Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 23.05.2005 o godz. 19:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tez jakis czas temu rozgladalem sie za cyfrowkami - moja HP 735 zaczyna sie sypac...
myslalem o jakies w granicach 1300zl .. znalazlem dwa najlepsze aparaty - Canon A95 i Sony W1 - znajduja sie one rowniez na liscie najlepszy 5 megapikselowek na imaging resource - chyba najpopularniejszy, zagraniczny serwis o aparatach cyfrowych.. Po dluzszym namysle stwierdzilem, ze poczekam jakis rok i kupie sobie lustrzanke cyfrowa Canon EOS 350D - teraz kosztuje ~3200zl , mysle, ze za rok/poltora stanieje do 1500zl - i wtedy sobie ja "strzele" ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Ja również polecam A510. Sam mam taki i bardzo sobie chwalę.
Jeśli zależy Ci na większym zoom - może to? http://www.fotoexpert.pl/kamery-cyfr...odukt-704.html Cena tego Kodaka z 512 to 1439zł. Wg mnie to bardzo dobry wybór. Choć z Canona jestem baaardzo zadowolony i za poniżej 800 zł masz bardzo dużo ustawień , praktycznie pełny manual i jak już pisał Shuma - to ,że więcej MP nie znaczy ,że będą lepsze zdjęcia. Dlatego wybór jest Twój. Polecam Canon'a jako zadowolony użytkownik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
Canon a520 robi naprawde przepiekne zdjecia osobiscie posiadam canona G6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() Dla zainteresowanych tutaj macie kilka fotek robionych tym aparatem i jeszcze tu.
![]() |
![]() |
#11 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Posiadam tego Fujika tyle, że z kartą 256MB.
Bardzo przyjemny aparat. Robi ładne zdjęcia nawet na Auto. Ma pełen manual, bardzo przydatna lampę wspomagającą autofocus w ciemniejszych miejscach (działa tak do 3 metrów). Ma dziwne rozwiązanie maualnego fokusa ale idzie się przyzwyczaić. Jest bardzo mało prądożerny komplet Sanyo 2100mAh starcza na ok 400-450 zdjęć (40% z lampą). Nie znam Canona A510(520), A95 do którego jest porównywany w tym topicu, ale tego Fujika moge spokojne polecić. Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
@mensir67pl ... sie wie.
bardzo mi dokuczaja ludzie ktorzy kupia aparat z kosmiczna iloscia megapixeli by zrobic zdjecie dziecku na trzecie urodziny... by pozniej wydrukowac zdjecie 4x6 i wsadzic do albumu... pewnie, kazdy uzywa aparat do tego co chce, ale przeciez wiadomo ze jesli aparat ma byc dla rodziny i wakacji, to po co te 5 megapixeli ?? kup 3, moze 4, zaplac o $100+ mniej, i baw sie efektami a nie podnieta ze masz lepszy i drozszy aparat odemnie. sorki, tak mnie nawet i moi znajomi dobijaja takim wlasnie mysleniem. zaden nie robi 'powaznych' zdjec, kazdy ma aparat za $800... po co ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
***3665;***1769;***1758;
Cytat:
Powiem tak znam na peczki ludzi ktorzy na kredyt kupuja np.MINOLTE a200 i wszystko pstrykaja w AUTO !!!!!!!!!!! o zgrozo ale jak zapytasz i po wygladzie ty ILE trn sprzecior ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja polecam Canona A510, uwazam ze ten aparat wystarczy mi do wszytskiego co potrzebuje... nie jest to super drogi sprzet, ale aparat dla kazdego... mialem troche tych aparatow i z tego najwyzszego segmentu rowniez... canon 510 doskonale sie spisal jak dla mnie
![]() |
#15 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polecam minolte z3 (z5 tez juz powinno sie dac kupic w tej cenie z karta 512)
sam mam z3 od kilku miechow i naprade dziala - macro od 1cm, zoom12x (sam optyczny oczywisicie)... mozna pisac i pisac - pisalem juz w sasiednim miasteczku w OT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|