Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.10.2004, 06:49   #1
cavmen
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.05.2002
cavmen w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hura mam lite-ona

pewnie każdy mówi tak na poczatku ,ale jak widac na tej stronie http://forum.cdrinfo.pl to ona chyba jest poświęcona tylko LITE-onom jakby ktos tego nie widział niech się rozejrzy na jednej stronie conajmniej 5 tenatów O RANY MÓJ LITE-on TO albo NIEMOGE TEGO i wiele innych i niech mi nikt nie mówi ze one są dobre,ale chyba po reklamacji lub zmianie firmweru z gorszego na mniej gorszy
A dla wiadomości Pana Turboni to napisałem tylko 2 posty i kupiłem inną nagrywarkę bo szybko przekonałem sie co to za sprzęt, i dla wiadomości tych którzy nie czytają dokładnie to ona nawet verbatimki pierdzieliła nie dużo ale pierdzieliła

to wszystko co moge powiedzieć i przestrzegam wszystkich przed tymi nagrywarkami jest sporo o wiele lepszych w tym samym przedziale cenowym
cavmen jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.10.2004, 07:09   #2
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wiem ile napisales postow na ten temat , mozna to sobie zobaczyc - jest cos takiego jak zobaczenie wszystkich postow danej osoby.
nie wiem tylko po co zakladales tylko nowy temat ktory nic nie wnosi i jest poprostu bez sensu

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 19.10.2004, 07:22   #3
cavmen
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.05.2002
cavmen w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak on nic nie wnosi zganiacie tylko na płytki ale spójrz na strone tylko litek i litek to dlaczego pionier spawa na byle czym czego o litku nie mozna powiedzieć miałem litka od grudnia i wielkie dzieki 2 razy w serwisie ah nie chce mi sie ruszac tego tematu dalej nie chce już słyszeć o litku wiecej PIONIER JEST OK
cavmen jest offline  
Stary 19.10.2004, 07:32   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cavmen
jak on nic nie wnosi zganiacie tylko na płytki ale spójrz na strone tylko litek i litek to dlaczego pionier spawa na byle czym czego o litku nie mozna powiedzieć miałem litka od grudnia i wielkie dzieki 2 razy w serwisie ah nie chce mi sie ruszac tego tematu dalej nie chce już słyszeć o litku wiecej PIONIER JEST OK

no i
Stary 19.10.2004, 07:48   #5
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Bo z Litkami jest tak jak Harleyem moze i ma swoje wady ale ma tez to czego nie maja zwykle motocykle DUSZE . Tak samo jest z Lite-Onem poprostu jest inny niz wszystkie inne spawarki, czy najlepszy ? moim skromnym zdaniem TAK . Ale szanuje opine innych wkoncu to wolny kraj od 1989r
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Lite-Ona i nie tylko
Stary 19.10.2004, 10:31   #6
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez cavmen
pewnie każdy mówi tak na poczatku ,ale jak widac na tej stronie http://forum.cdrinfo.pl to ona chyba jest poświęcona tylko LITE-onom jakby ktos tego nie widział niech się rozejrzy na jednej stronie conajmniej 5 tenatów O RANY MÓJ LITE-on TO albo NIEMOGE TEGO i wiele innych i niech mi nikt nie mówi ze one są dobre,ale chyba po reklamacji lub zmianie firmweru z gorszego na mniej gorszy
A dla wiadomości Pana Turboni to napisałem tylko 2 posty i kupiłem inną nagrywarkę bo szybko przekonałem sie co to za sprzęt, i dla wiadomości tych którzy nie czytają dokładnie to ona nawet verbatimki pierdzieliła nie dużo ale pierdzieliła

to wszystko co moge powiedzieć i przestrzegam wszystkich przed tymi nagrywarkami jest sporo o wiele lepszych w tym samym przedziale cenowym
Wiesz co ci powiem dobrze ze sobie kupiles co innego bo jak widac brak ci umiejetnosci w dziedzinie liteonow ja jakos mam 812 i dzial bez problemowo a pali pieknie wiec nie wiem po co walisz takim tematem w ludzi jezeli twierdzisz ze to szajs. Kupiles sobie co innego i tyle a ci co maj litki popatrz jakie wykresy maj nawet na szajsowatych plytkach jak dla mnie to pie****elisz jak
potluczony.
Cytat:
Napisany przez cavmen
Bo taka prawda plytki wiele daj do zyczenia na pionierku i nec mozesz je palic ale nigdy nie dowiesz sie jak sie wypalila bo sprawdzenie w stacjonarce nic nie znaczy sam ma plytke media store (-) nagran na 812 i bledy sa ogromne do 1000 dochodza a chodzi bez zadnych problemow.
Nie mysl sobie ze pionek jest taki cudowny w twoich rekach moze sie stac tragiczna pomylka.
JUZ KIEDYS PISALEM JAK JEST KTOS NERWOWY LEPIEJ NIECH SIE ZA LITEONA NIE ZABIERA TAK JAK TO ZROBIL KOLEGA

ZEBY ZAKLADAC TAKI TEMAT zatanow sie trzeba bylo zalozyc pionek jest cudowny

Ostatnio zmieniany przez legion : 19.10.2004 o godz. 10:55
legion jest offline  
Stary 19.10.2004, 10:42   #7
slawekj
Guru

Data rejestracji: 12.07.2004
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez cavmen

A zastanowiłeś się dlaczego mamy Litki gdzie w tej cenie można kupić inne?
To żaden problem. Ale gdzie jest napisane że Litek ma dobrze wypalać każdą płytkę. I uważasz, że Pioneer dobrze wypala. To się grubo mylisz.
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...0114&PageId=11
Prawda super pali, super wyniki. Tak nie można. Nie ma takiego napędu, który wszystko dobrze nagrywa. To, że miałeś problemy to dlatego że brakowało Ci doświadczenia. Dobrze wypalić to nie znaczy włożyć płytkę do napędu i już. I dalej tak samo. Dużo błędów, których nie widać, bo jak sprawdzić?
A My ze stajni LiteOn'a wymieniając się doświadczeniem wypalamy coraz lepiej, a na wybranych nośnikach wzorcowo. I to wszystko widać. A u Ciebie dalej tak samo. Przybywa Ci nagranych płytek, o których poza danymi nic nie Wiesz i nie będziesz wiedział. Chyba, że dokupisz Litka albo sprawdzisz u kolegi. Samo życie....
A na koniec wykresik i życzę Ci żeby Twój napęd tak wypalał
Verbatim-Pastel +Rx4 z dobraną strategią zapisu, której na innych napędach tylko pomarzyć
I dla Wszystkich ze stajni LiteOn'a tradycyjnie

Ostatnio zmieniany przez slawekj : 29.06.2011 o godz. 20:52
slawekj jest offline  
Stary 19.10.2004, 10:58   #8
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
No pięknie!

Kolejna cudowna, owocna, sensowna i pełna argumentów dyskusja

Aż rzygać się chce :\

Co to ma wspólnego z działem DVD?

Mam małą propozycję

Może utworzyć by mały poddział zatytułowany: OPINIE

Tam możnaby pisać o takich sprawach aż do bólu

Zieloni i inne maści tam zaglądając mięliby rozeznanie

A przede wszystkim nareszcie, w końcu i ostatecznie

Udowodnono by, że zdecydowana większość ludzi ma Liteona

I zdecydowana większość jest zadowolona

To utarło by nosa wszelkim psychopatycznym bojówkarzom

I raz na zawsze wyjaśniło by sprawę

Być może nawet doprowadziło by do redukcji tematów: "CO KUPIĆ?"

Ewentulanie można zrobić taką przyklejoną ankietę

O której już wspominałem kiedyś:

Mam napęd ...

Jestem zadowolony ...

Jestem niezadowolony ...

Wcześniej miałem ...

To tak przykładowo

Co o tym myślicie?
VIZZARD jest offline  
Stary 19.10.2004, 10:59   #9
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ja jestesm za
legion jest offline  
Stary 19.10.2004, 15:00   #10
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja tez

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 19.10.2004, 18:52   #11
Andrexxl
Bywalec

Data rejestracji: 14.08.2004
Andrexxl zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jeśli ten Pionek wypali lepiej niż to co widać to ja się na niego przesiądę ale rządam dowodów !!!
Dołączone obrazki
File Type: png Zmiana rozmiaruLITE-ON_DVDRW_SOHW-832S_VS0B_17-October-2004_22_16.png (190.5 KB, 437 oglądane)
Andrexxl jest offline  
Stary 19.10.2004, 19:00   #12
legion
XII

Cytat:
Napisany przez Andrexxl
Jeśli ten Pionek wypali lepiej niż to co widać to ja się na niego przesiądę ale rządam dowodów !!!
tu bedzie problem kolego wykresu ci nie pokarza bo nie zrobia takiego jak na litku

Ostatnio zmieniany przez legion : 21.10.2004 o godz. 19:16
legion jest offline  
Stary 19.10.2004, 19:10   #13
Andrexxl
Bywalec

Data rejestracji: 14.08.2004
Andrexxl zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To niech sobie kupią porządne sprzęty hehe
Bo nie sztuka wypalić płytkę i nie wiedzieć kiedy posłuży za podstawkę pod
Andrexxl jest offline  
Stary 19.10.2004, 19:34   #14
legion
XII

szczera prawda
legion jest offline  
Stary 19.10.2004, 19:44   #15
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja mam litka 851s i działa zajawkowo!! liteon is the best !!
Oktawian89 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: