![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2002
![]() |
hura mam lite-ona
pewnie każdy mówi tak na poczatku ,ale jak widac na tej stronie http://forum.cdrinfo.pl to ona chyba jest poświęcona tylko LITE-onom jakby ktos tego nie widział niech się rozejrzy na jednej stronie conajmniej 5 tenatów O RANY MÓJ LITE-on TO albo NIEMOGE TEGO i wiele innych i niech mi nikt nie mówi ze one są dobre,ale chyba po reklamacji lub zmianie firmweru z gorszego na mniej gorszy
A dla wiadomości Pana Turboni to napisałem tylko 2 posty i kupiłem inną nagrywarkę bo szybko przekonałem sie co to za sprzęt, i dla wiadomości tych którzy nie czytają dokładnie to ona nawet verbatimki pierdzieliła nie dużo ale pierdzieliła to wszystko co moge powiedzieć i przestrzegam wszystkich przed tymi nagrywarkami jest sporo o wiele lepszych w tym samym przedziale cenowym |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
wiem ile napisales postow na ten temat , mozna to sobie zobaczyc - jest cos takiego jak zobaczenie wszystkich postow danej osoby.
nie wiem tylko po co zakladales tylko nowy temat ktory nic nie wnosi i jest poprostu bez sensu ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2002
![]() |
jak on nic nie wnosi zganiacie tylko na płytki ale spójrz na strone tylko litek i litek to dlaczego pionier spawa na byle czym czego o litku nie mozna powiedzieć miałem litka od grudnia i wielkie dzieki 2 razy w serwisie ah nie chce mi sie ruszac tego tematu dalej nie chce już słyszeć o litku wiecej PIONIER JEST OK
|
![]() |
![]() |
#4 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
no i ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Bo z Litkami jest tak jak Harleyem moze i ma swoje wady ale ma tez to czego nie maja zwykle motocykle DUSZE . Tak samo jest z Lite-Onem poprostu jest inny niz wszystkie inne spawarki, czy najlepszy ? moim skromnym zdaniem TAK . Ale szanuje opine innych wkoncu to wolny kraj od 1989r
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Lite-Ona i nie tylko ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
potluczony. Cytat:
Nie mysl sobie ze pionek jest taki cudowny w twoich rekach moze sie stac tragiczna pomylka. JUZ KIEDYS PISALEM JAK JEST KTOS NERWOWY LEPIEJ NIECH SIE ZA LITEONA NIE ZABIERA TAK JAK TO ZROBIL KOLEGA ZEBY ZAKLADAC TAKI TEMAT zatanow sie trzeba bylo zalozyc pionek jest cudowny Ostatnio zmieniany przez legion : 19.10.2004 o godz. 10:55 |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
To żaden problem. Ale gdzie jest napisane że Litek ma dobrze wypalać każdą płytkę. I uważasz, że Pioneer dobrze wypala. To się grubo mylisz. ![]() Prawda super pali, super wyniki. Tak nie można. Nie ma takiego napędu, który wszystko dobrze nagrywa. To, że miałeś problemy to dlatego że brakowało Ci doświadczenia. Dobrze wypalić to nie znaczy włożyć płytkę do napędu i już. I dalej tak samo. Dużo błędów, których nie widać, bo jak sprawdzić? A My ze stajni LiteOn'a wymieniając się doświadczeniem wypalamy coraz lepiej, a na wybranych nośnikach wzorcowo. I to wszystko widać. A u Ciebie dalej tak samo. Przybywa Ci nagranych płytek, o których poza danymi nic nie Wiesz i nie będziesz wiedział. Chyba, że dokupisz Litka albo sprawdzisz u kolegi. Samo życie.... ![]() A na koniec wykresik i życzę Ci żeby Twój napęd tak wypalał ![]() Verbatim-Pastel +Rx4 z dobraną strategią zapisu, której na innych napędach tylko pomarzyć ![]() I dla Wszystkich ze stajni LiteOn'a tradycyjnie ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 29.06.2011 o godz. 20:52 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No pięknie!
Kolejna cudowna, owocna, sensowna i pełna argumentów dyskusja ![]() Aż rzygać się chce :\ Co to ma wspólnego z działem DVD? Mam małą propozycję ![]() Może utworzyć by mały poddział zatytułowany: OPINIE Tam możnaby pisać o takich sprawach aż do bólu ![]() Zieloni i inne maści tam zaglądając mięliby rozeznanie A przede wszystkim nareszcie, w końcu i ostatecznie Udowodnono by, że zdecydowana większość ludzi ma Liteona I zdecydowana większość jest zadowolona To utarło by nosa wszelkim psychopatycznym bojówkarzom I raz na zawsze wyjaśniło by sprawę ![]() Być może nawet doprowadziło by do redukcji tematów: "CO KUPIĆ?" Ewentulanie można zrobić taką przyklejoną ankietę O której już wspominałem kiedyś: Mam napęd ... Jestem zadowolony ... Jestem niezadowolony ... Wcześniej miałem ... To tak przykładowo Co o tym myślicie? ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
XII
![]() ![]() ![]() |
ja jestesm za
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja tez
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
Jeśli ten Pionek wypali lepiej niż to co widać to ja się na niego przesiądę ale rządam dowodów !!!
|
![]() |
![]() |
#12 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 21.10.2004 o godz. 19:16 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
To niech sobie kupią porządne sprzęty hehe
![]() Bo nie sztuka wypalić płytkę i nie wiedzieć kiedy posłuży za podstawkę pod ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
XII
![]() ![]() ![]() |
szczera prawda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ja mam litka 851s i działa zajawkowo!! liteon is the best !!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|