![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glosniki sa spoko - ja mam przy kompie Z-640'stki..
hmm.. widze, ze wszystko u Ciebie okej, ale OTV cos nie teges ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
i jeszcze jak jestesmy w temacie glosnikow ogolnie polecam dla osob, ktore kupuja/kupily/maja zamiar kupic porady dotyczące rozmieszczenia zestawów głośnikowych:
1 artykuł 2 artykuł 3 artykuł 4 artykuł przydaje sie ![]()
![]() |
#4 | |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
Podoba mi sie ten zaestawik. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Wlasnie kurde jak to wyglada - glosniki za 1500 a telewizor taki
![]() ![]()
![]() |
#6 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh, faktycznie teraz OTV sie nie oplaca kupowac - lepiej poczekac az plazmy stanieja..., bo teraz tanieja bardzo szybko
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Póki nie stanieją plazmy hehe mam dla Was jeszcze jedną recenzję Logitechów
![]() edit ---- Tadaaaam ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
A ktos mi powie czym sie roznia Z5500 od Z-680.
Sam mam te drugie i widze nastepujace roznice: 1. Z-680 kosztowalu 2300 zl a Z5500 1400 - logitech na czyms zaoszczedzil czy tez wyciagnal wnioski ze Z680 byly zbyt drogie (BTW w sklepie dziwnie na mnie patrzyli jak kupowalem te glosniki ale sprzedawca wsadzil mi je nawet do auta). 2. Drobne roznice w wygladzie. Reszta jest praktycznie taka sama albo ja zle widze ![]()
![]() |
#9 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Dla zainteresowanych - Na pclab.pl ukazała się recenzaj porównawcza >
Creative GigaWorks S750 kontra Logitech Z-5500 Digital - pojedynek komputerowych zestawów głośnikowych z wyższej półki
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
A gdzie to można zobaczyć (czy raczej jak) - bo jak na to klikam, to otwiera się strona z folderami itd. A co do głośników ogólnie - też chciałbym mieć w miarę dobre (aktualnie nie mam żadnych), ale płacić za głośniki komputerowe więcej niż z 200-300 zł ![]() ![]() Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cały czas czekam na kartę muzyczną Sound Blaster X-Fi już w kilku miejscach można ją dostać, ale ja chcę ja kupić w jednym zaprzyjaźnionym sklepie. Tylko jeszcze nie wiem, jakie kupić do niej głośniki, wcześniej byłem gotów kupić Logitech X-530, ale wiele dobrego słyszałem o Z-5500. Czy ktoś z Was ma takie głośniki i może coś o nich powiedzieć?. Czy warto wywalać tyle kasy na głośniki komputerowe do mp3 i gier, bo kino domowe mam?. Słyszałem też że bufer coś buczy.
![]() |
#14 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Ostatnio zamawiałem na allegro dla kolegi Creative GW S750, co prawda nie nowe, bo prawie 7 miesięczne, ale jeszcze na gwarancji, i cena oczywiście niższa niż nowe w sklepie.
Co o nich można powiedzieć? hehehe nieźle dają! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio to specjalnie sie nie interesowalem parametrami tego sprzetu, bo to w koncu nie dla mnie sprzet, ja go tylko zamawialem, ale z tego co mialem okazje zobaczyc i troche posluchac to zestaw naprawde ladnie gral, raczej nic do zarzucenia, ale ta cena... jak dla mnie dawać 1200zł za głośniki do kompa to troche przesada. Gdybym dostal od kogos 1500zł i mialbym je wydac na glosniki to pewnie bym wybral Creative GigaWorks s750 - ogólnie jestem na TAK.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Ja powiem o swoich odczuciach :
minusy Creativa to wg mnie brak wejścia cyfrowego (masakryczny minus w zestawie za taką cenę!!) praktycznie ogranicza to mocnoooo te głośniczki w wykorzystaniu jako pseudo nagłośnienie w Kinie Domowym no ale pewnie nikt ich nie kupuje pod tym kątem -badziewny Panel sterujący Audio Control Pod -brak wbudowanych dekoderów Dolby***174; Digital & DTS***174; co do Logitecha producent mógłby dorzucić kable do cyfry ![]()
![]() |
|
|