![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Szukam odpowiedniego skanera (Canon CanoScan Lide 20 lub 30?) Ktoś poleca?
Szukam odpowiedniego skanera, taniego aczkolwiek dość dobrego(jeśli to możliwe ;P). Znalazłam na Allegro takie modele(Plustek OpticPro 96000P, 9636P, 4830P)
Zmiana tematu. Plustek już mnie nie interesuje. Teraz zastanawiam się nad modelami Canona CanoScan Lide 20 lub 30. Czy będą odpowiednie? Patrz: post poniżej ![]() Ostatnio zmieniany przez Zielona : 06.02.2005 o godz. 14:54 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
Canon CanoScan Lide 20
A co myślicie o modelu Canon CanoScan Lide 20?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zapytam sie inaczej:
-do czego chcesz uzywac skanera? (konkretnie co bedziesz skanowac i w jakim celu) Jezeli kupisz skaner do uzytku domowego, wystarczy ci 3200 dpi z interpolacja do 9000. I tak nie uzyjesz. ![]() Co ja gadam, co ja gadam ![]() ![]() Na Macu to i owszem 3000 dpi, ale to Mac i specjalistyczny program do testowania i kalibracji skanera. A tak trwalo to dlugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
W zasadzie to myślę, że będę używać tego sprzętu do skanowania wielu rzeczy, zarówno czarno-białych jak i kolorowych, ale raczej nastawiam się na kolorowe. W każdym razie nie mam zamiaru skanować obiektów 3D. W tej chwili mam do zeskanowania parę kolorowych obrazków i artykułów z gazet i kolorowe komiksy mojego brata(zależy mu na dobrej jakości). Ale myślę też o skanowaniu zdjęć. Dlatego przestawiłam się już z tamtych nienjalepszych modeli firmy Plustek na coś lepszej jakości dlatego zastanawiam się czy warto kupić Canona CanoScana Lide'a 20 albo może Lide'a 30?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|