![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
kopiowanie danych z dvd
mam taki problem mam plyte dvd z teledyskami(na verbatimce nagrane)
i nie mozan zkopiowac ani obejrzec kilku klipow zacinaja sie ok. 30% zgrywania, jeszcze bardziej dziwniejsze jest to ze naprzyklad ostatni teledysk moge skopiowac ale juz 2 wczesniej nie. Oco w tym wszystkim moze chodzic??
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() To płyta ta w tej chwili ma wprost idealne parametry ![]() Ażeby wykonać lot nad kukułczym gniazdem prosto do Koszalina ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
ech jak zwykle zdania nie potrafic złożyć
![]() Poprostu nie potrafie zgrać niektórych plików z płyty DVD na hdd, można jakoś spróbować przegrać dane na dysk dvd??
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
"Ta płyta jest do dupy!" ![]() Jeżeli są to zwykłe dane, a nie żadne zabezpieczone i nie dajesz rady skopiować na HDD To jak chcesz skopiować je na płytę DVD? W tej chwili nie ma chyba napędu z lepszą korekcją jak nagrywarki DVD Liteona Więc jeżeli próbujesz na takiej właśnie nagrywarce i dane są nie do odczytania To zacznij na tej płycie stawiać herbatę na przemian z kawą (czasami w grę wchodzi kompot ![]() Nie ma magicznych metod zgrywania plików na HDD ![]() Jak coś ci się nie kopiuje - to w tym przypadku gdybym miał wybierać pomiędzy Alleluja i Amen Wybrałbym to drugie ![]() Są co prawda programy do odzysku danych ze źle nagranych dyskietek, płyt, itp. np. BadCopyPro Ale mnie osobiście nie udało się niestety niczego tym odzyskać gdy potrzebowałem ![]() No i to by było tyle na temat nie "potraficia" złożenia zdania ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
no niestety VIZZARD ma racje
![]() plyta - koszalin ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
|
|