![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2004
![]() |
![]()
mam te nagryware "jeszcze" na gwarancji... juz 4ty raz zanioslem ja do servisu do naprawy gdyz zaczela mi "głupieć" tzn. czasami wyskakiwala mi wiadomosc brak napedu... itp... po oddaniu do servbiosu dostalem odpowiedz ze nagrywarka jest sprawna
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
1. Można udeżyć nią o podłogę (ale gwarancji nie uznają).
2. Iskrownik z zapalniczki i puścić kilka iskier na piny. 3. Odwrotnie na chama włożyć wtyczkę zasilania (ale nietylko nagrywarka może popsuć się). 4. Nieudane flashowanie biosu. A może nagrywarka jest sprawna ale coś innego niedziała np taśma?? |
![]() |
![]() |
#3 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Bateryjką 9V przejechać pare razy po pinach
|
![]() |
![]() |
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Podpiąć pod 220
![]() ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.09.2004
![]() |
Cytat:
odp.2. sproboje.. zobaczymy... odp 3. nie bede robil zwarcia na zasilaczu gdyz ja chce popsuc TYLKO nagryware a nie kompa ![]() odp.4. hmmm z flashem biosu... probowalem... ale i tak nie pomoglo P.S. tasma jest sprawna gdyz mam pozyczona od kumpla Liteona i nagrywala bez problemu... oraz dla testow pozyczylem teaca 52X i tez dziala.. wiec chyba pozostaje mi tylko poleciec iskierkami po pinach ![]() moze ktos jeszcze ma jakies inne pomysly?? ale Arnold.... dzieki ci za takie mile info ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
albo uzyc pliku wsadowego, ktory kiedys wymyslilem i na tym forum zamiescilem
![]() pic polega na posiadaniu softu do zapisu pakietowego (np incd) i uzycia bat`a ktory powoduje ciagle kopiowanie na plyte i kasowanie tego samego pliku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|