![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.01.2005
![]() |
pomoc potrzebna związana z elektroniką
ludziska jeśli macie jakieś spoko strony (przystępnie napisane) z elektroniką, 8501'kami,elektryką, a nawet informatyką itp. dajcie mi znać, będe bardzo wdzięczny
![]() pozdrawiam ![]() a tak na koniec dla wszystkich cfaniaków to szukanie taki w google na przysłowiową pałe nie daje oczekiwanych rezultatów |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
google:
google+elektronika+wirualne co w sumie daje http://www.elektronet.prv.pl/ lub www.elektroda.pl google daja naprawde duzo, tylko trzeba dobrac slowa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Coś niecoś można znaleźć na stronach: www.tranzystor.pl www.elektronika.qs.pl/ www.mikrokontrolery.of.pl ewentualnie: www.elektroda.pl www.pomoce.cad.pl/procesory.html Polecam także archiwum Elektroniki Praktycznej, wejście ze strony www.ep.com.pl Możesz zajrzeć także na Portal EdW w budowie (jest link do niego na stronie głównej www.edw.com.pl), ale niestety jak wspomniałem, jest to portal w budowie i nie wiem, czy są tam już dostępne materiały archiwalne (ale niedługo będzie ich DUŻO). To niestety tyle co pamiętam, jakbym sobie coś przypomniał, to postaram się podrzucić. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem ! Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|