![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A co do poprawnej instalacji wystarczy napewno coś takiego
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
nie wiem skąd wziąłeś ten tekst - ale ja tu widze niezły burdel w tym XP.
Wole inne windy, ale jeszcze coraz bardziej sie dziwie jak można używać tego systemu, gdzie microsoft wydaje 300 duzych baniek na service pack bo są dziury w zabezpieczeniach. jeeeezu. Swoją drogą, dla szarego człowieka to mało ważne bo oni wiedzą, że mają tylko XP. A Ciapek? Chyba nie musi mówić na czym jedzie już od stycznia bez formata... choć w zanadrzu mam XP z SP1...
|
|
|
#18 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Ja jak mam już NAV Corporate to też się przesiąde na Win2k3
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... przesiadaj się, nie pożałujesz
|
|
|
#20 |
|
Banned
![]() |
Już używałem Win2k3
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
też miałem w2k3.
tyle tylko, że to był 180 dniowy trial i jakoś tak się wysypał. a że akurat nie było corporate, to wrzuciłem xp i narazie na nim jadę. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
news ze wczoraj
Cytat:
|
|
|
|
#23 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() co do os'a to ja uzywam mdk 10 official i tez jest dobry Ostatnio zmieniany przez przemo_one : 07.08.2004 o godz. 17:34 |
|
|
|
|
#24 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
TUTAJ czytamy tak:
A jednak! Wczoraj o 10:08 czasu lokalnego Microsoft zakończył betatesty buildu 2180 i tym samym SP2 otrzymał status RTM. Na razie SP2 jest dostępny dla betatesterów oraz subskrybentów MSDN w wersji angielskiej i niemieckiej. W nastpęnym tygodniu pojawi się wersja japońska. Od 10 sierpnia SP2 będzie dostępny przez aktualizacje automatyczne. Chyba zaraz sobie zainstaluje Angielskiego XP i poprubuje tego sp2 coś mnie kusi.edit: o wilku mowa. Zajrzyjcie TU
|
|
|
|
#25 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Banned
![]() |
266MB. Z tego 700 to się uśmiałem jak nigdy, bo nawet po integracji z WinXp zajmuje nie całe 600
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Banned
![]() |
Cytat:
... Longhorn'a instalowaliście? Ja mam wszystkie bulid'y... ale 4029 mi nie działa ;/... Po Win2k3 będzie może WinFX jeszcze co? hehe... Teraz co wyjdzie to będzie LH wg mnie.. ale wiadomo że LH to nazwa kodowa.. To będzie może Windows 2010. A miałbyć jeszcze Windows .NET oraz Blackcomb ;P I co z tego wyszło?A wg mnie Media Center Edition zastąpiło XP SE ![]() I jeszcze jedno ... dlaczego XP PROF.. a nie XP Home Second Edition?? ;P |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Windows XP SP2 również dla piratów!
Chyba wujaszek Bill cos sie zmienia na starosc ze udostepnia nam wersje SP2
bez zednych sztuczek z generatorami seriali i tym podobnego ustrojstwa . cos mnie sumienie tknelo i chyba kupie w koncu sobie legalnego windowsa ot cytat ze strony http://www.xp.net.pl/ "Wielu użytkowników systemu Windows XP z nielegalnymi PID'ami, czyli kluczami do systemu, zastanawia się czy będą mogli zainstalować najnowszy Service Pack 2. W wersjach betach SP2 większość z nich nie mogła zainstalować tego dodatku, ponieważ ich klucze były zablokowane. Na to nurtujące pytanie odpowiada Gary Schare: "Zostało przeprowadzone wiele dyskusji na grupach newsowych, na temat tego czy SP2 zainstaluje się na systemach Windows XP z pirackim kluczem czy nie. O to oficjalne stanowisko Microsoftu w tej sprawie: Oczekujemy, że prawie wszyscy użytkownicy Windows XP, również korzystający z pirackich wersji, będą mieli dostęp do technologii bezpieczeństwa zastosowanych w SP2. Użytkownicy, którzy nie mogli natomiast zainstalować SP1, ponieważ mieli piracką kopię systemu, nie będą mogli również zainstalować SP2. Wierzymy, że nadal istnieje bardzo duża grupa takich użytkowników. Chcemy aby jak największa grupa użytkowników mogła zainstalować Service Pack 2. Natura różnych ataków na komputery cały czas się zmienia i my będziemy nadal chronić wszystkich w jak najlepszy sposób. Dziękuje, Gary Schare Microsoft" Podsumowując Microsoft nie dodał nowych pirackich kluczy na czarną listę. Wszyscy Ci, którzy mogli zainstalować Service Pack 1, nie będą mieli problemów z zainstalowaniem Service Pack 2." |
|
|
|
|
|
#30 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
No no no, jestem pod wrażeniem. Chyba w końcu doszli do wniosku, że nie ma po co wydawac milinionów na zabezpieczenie ktore i tak w ciągu paru godzin zostanie złamane.
|
|
|
|
![]() |
|
|