![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
A_p_e_l
Z racji tego ze krece sie troche wiecej po forum zauwazylem pare rzeczy ktore utrudniaja lub przeszkadzaja w czytaniu postow
W zwiazku z tym mam pare malych propozycji/prosb mam nadzieje ze sie ustosunkujecie do nich i ew dodacie cos od siebie a zatem po pierwsze primo ![]() po drugie - o wykorzystywanie maili lub privow czyli PM do kontaktowania sie w "roznych" ![]() ![]() po trzecie - to juz taka propozycja ode mnie - naszla mnie po przeczytaniu kolejnego pytania o stronke z "dodatkami" ![]() ![]() po czwarte - heh dzieki matiemu przypomnialem sobie co jeszcze chcialem napisac - otoz chodzi o cytowanie - apeluje o cytowanie tylko wybranych fragmentow lub jezeli odpowiadamy na calego posta o nie cytowanie poniewaz wystarczy ze trzy osoby pod rzad zacytuja takiego posta jak moj i juz watek traci przejrzystosc w tej sprawie po korepetycje prosze sie zwracac do Pedrosa ![]() na razie tyle jak cos jeszcze wymysle to dopisze a teraz czekam na Wasze reakcje i propozycje po piate - dodalem w profilu nowa opcje "Hardware" mozecie tam wpisywac jaki sprzet macie i jednoczesnie prosba aby nie podawac juz w swoich podpisach zbyt wielkiej ilosci danych na temat wyposazenia kompa - niech podpisy beda czytelne a nie staly sie mini informatorem o nas ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Re: A_p_e_l
Cytat:
Wszystkie punkty przypadły mi do gustu ,a szczególnie ostatni ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
[QUOTE]Majonez napisa***322;(a)
[B] po pierwsze primo ![]() Baardzo sluszna uwaga! po drugie - o wykorzystywanie maili lub privow czyli PM do kontaktowania sie To wydaje sie dosyc oczywiste, kontakty tego typu, wylacznie na priv! po trzecie - moze zrobimy jakas stronke na ktorej bedziemy dopisywac kolejne adresy www - moge poswiec jedna ze stronek zalozonych przeze mnie - juz jej nie uzywam - i powiedzmy zrobie podwaliny pod to i dam dostep ZiP'owi i jeszcze kilku osob ktore bede sukcesywnie dodawac przydatne linki co Wy na to? A bedzie link, ze strony forum na te stronke? Warto miec to pod reka w kazdej chwili! Oczywiscie linki sprawdzone i opisane! Bez zadnych "dodatkow"! PS: przyszlo mi do glowy, ze stronka moze miec haselko dla forumowiczow (obcym wstep wzbroniony:-D ) |
![]() |
![]() |
#4 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
pasi alles
a haselko rozprogagowac przez PM narka
![]() |
#5 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
No cóż, kiedyś musiało to nastąpić, zgadzam sie z tymi punktami.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Czemu nie
![]() ALT + PRINT SCREEN = kopiuj do bufora aktywne okno można jeszcze włączyć np. photoshopa zapisać to w jpg/gif z opcją dla sieci web, wybrac paletę kolorów ... ![]() ![]() czasami po prostu się nie chce lub nie ma czasu na taka zabawę ALE OK
![]() |
#7 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Może być ... ale minie trochę czasu jak się wszyscy przestawia - to musi wyjsc z nawyków które mam od lenistwa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Zgadzam sie z Majonezem ale nie będę już go cytował tutaj tak jak prosił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
nooo...ja bym to lepiej wymyslil, ale jak na ciebie to moze byc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Może warto by jeszcze wprowadzić coś takiego ,że dostęp do "bazy softu" będą mieli tylko Ci którzy mają jakiś starz.Czyli hasło otrzymywać będą dopiero Ci którzy mają np. 150 postów.Uchroni to przynajmniej częściowo przed organami ścigania (ciekawe czy będzie chciało im się tyle postów napisać aby otrzymać akcess?).Napiszcie co o tym myślicie?
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
popatrz ja nie mam jeszcze tyle, a juz mam chyba pewien staz co nie? a jak ktos ma modem to szybko mu te 150 nie przyjdzie. to bez sensu, zreszta nie wiem czemu mialoby to chronic przed organami sciagania. w koncu ta strona i forum jest o robieniu kopii bezpieczenstwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Gość
|
Cytat:
Wtedy na 100 % nie będzie żadnych 'szpiegów'. Albo po co się bawić w drobnostki - od 1000 postów i już. ![]() Nieee, to jest bardzo zły pomysł. |
|
![]() |
![]() |
|
|