![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Nowa wersja forum
Witam wszystkich,
Prosilbym o wszelkie uwagi na temat dzialania/wygladu aktualnej wersji forum (RC). Niestety ze wzgledu na duze zmiany jakie zaszly pomiedzy poprzednia beta a obecna wersja RC poprzednie style nie beda dostepne. Trwaja tez prace nad "szlifem" tlumaczenia - podpowiedzi sa mile widziane ![]() Pozdrawiam Misiek4 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Wygląda wstrętnie, szczególnie za duże są nazwy userów ...
Co ma zrobić biedny SID jk mu się w jednej linii nie mieści nick? ![]() Poza tym 'Szybka Odpowiedź' jest teraz tragicznie zrobiona. Po co jest tak obramowana? Co do reszty błędów to idę szukać i będę zgłaszać na bieżąco.
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znalazlem błąd w panelu użytkownika -> edycja podpisu - ramka z emotami wychodzi poza białe tło).
z tego co zauważyłem, problem dotyczy tylko opery. a tak na marginesie, faktycznie, stare było wiele ładniejsze. dodatkowo to pełne jest błędów. nie podoba mi się.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 21.02.2004 o godz. 14:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Hmm.....powiem szczerze że styl SIDa bardziej mi się podobał, zgadzam się z uwagami matteo, a pozatym obecny styl jest moim zdaniem za bardzo "sterylny" jak w szpitalu, przydałyby się jakieś kolorki (ala styl SIDa np.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Brakuje mi żołtego kolorku
![]() Wszystki jakos dziwnie wygląda (to pewnie kwesta przyzwyczajenia) i jest za dóże. Jak narazie ja się wtym gubie.
![]() |
![]() |
#6 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi sie podoba
![]() ale text w postach ma być CZARNY ![]() to tyle
![]() |
#7 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
i znowu na nowo sie przyzwyczajac, eh
![]() ale nawet fajnie to wyglada ![]() id tlena przenioslo mi w miejsce id yahoo, zmieniam jak powinno byc, ale nie chce mi tych zmian zapisac ![]()
![]() |
#8 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam zwalona przegladarke
![]() I tak 4 do 5 razy, za kazdym wejsciem. Bald i nie moge dodac zalacznika! "Wystapil blad w czasie wykonywani>>>>" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Może być ale fajnie gdyby dało się zmienić opcjonalnie na stary styl! A i nadal są błędy przy stawianu obrazkó / uśmieszków tzn klikam i nic się nie dzieje a na dole jest pokazane "błąd na stronie"
![]() |
#10 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
![]()
A bedą wogóle jakieś inne style ??
Brakuje mi stylu Sida ale z tego co widzę to: Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
żółty kolorek był ekstra! <bo mojego autorstwa
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
![]()
![]() |
#13 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zeby bylo smieszniej - nie moge znalesc opcji do przenoszenia postow - ktokolwiek widzial ktokolwiek wie?
![]() |
![]() |
#14 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
A ja apeluje ze ciemniejszymi kolorkami w treści posta!
Nie koniecznie czarne, ale nie takie jak teraz ![]() No i podpisy pod nickami można rozjaśnić, po co tam jest czarny kolor? Jeszcze informacje pod avatarem można rozjaśnić - czarny nie jest potrzebny! Same podpisy dajcie ciemniejszym kolorem, one mają się wyróżniać. Aha, jeszcze jedno - wycentrujcie ikony komunikatorów, żeby były troszkę niżej, bo teraz nieciekawie to wygląda ... tak od dupy strony wszystko wygląda ![]() P.S. Gdzie się podział link do www? Wypchnijcie go na wysokość ikony komunikatorów, ale już za tą belką!
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ave Che!
Data rejestracji: 03.01.2004
![]() |
dobrze, ze zrezygnowaliscie z podswietlania linkow (tj. tego pseudo plynnego przechodzenia), mnie to wkurzalo...
![]() |
|
|