![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Prośba do użytkowników DC
Witam!
Jako ze mam maly dysk i niewiele moge udostepniac totez na zaden porzadny hub sie nie dostane.Prowalem sciagnac emulem ale od rana czekam i ani nie chce drgnac wiec jak by ktos by byl tak uprzejmy i ściągnął dla mnie poniższe utwory i przesłał na maila ( zuk4u@o2.pl ) to byłbym wdzięczny /powinno by wszystko na jakims metalowym hubie/: trail of tears - bloodred trance blind guardian - nightfall nightwish - the siren soulside - dreamshade nightmare haggard - lost behemoth - as above so below mistralth - all alone evoken - where ghosts fall silent
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
Dziwna sprawa bo nie mogę ściągnąć listy hubów :/ Tak więc szukałem tych piosenek tylko na tych któe miałem w ulubionych ( a są to huby o tematyce SF, więc mało się znalazło). No ale zawsze lepsze to niż nic, tylko nie wiem jak to Tobie przesłać, FTPa nie mam, może przez Edysk...... EDIT: Teraz dopiero zauważyłem że chcesz to na maila ![]() ![]() EDIT2: Zaraz coś mie trafi, nie mogę tego wysłać. Jeśli będziesz sięupierać to powalczę z tym, a jaknie to dam sobie spokój.
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 28.07.2004 o godz. 20:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
co do evokena to calkiem mozliwe
![]() jezeli nie mozesz wyslac na maila to moge z mojego kompa zrobic ftpa i bys to wtedy zuploadowal mi bezposrednio na dysk, tyle ze musielibysmy sie na jakas konkretna godzine umowic, a i transfer tez szybki nie bedzie bo mam lacze 64. tak czy inaczej dzieki ze sie zainteresowales bo zalezy mi na tych utworach
![]() |
#4 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
jak by coś wam nie szło to ja moge spróbować tylko się do mnie zgłoście
![]() |
|
|