![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.04.2002
![]() |
TEAC w12eb i 99 min
Czy komus udalo sie wogole ruszyc ta nagrywarke z plyta eurodata 99 min . Mam taka plytke i nagrywarka wogole jej nie lapie ( ciagle jakby cdek byl pusty ) , nero 5540 w medium-info pisze insert cd czy cos takiego .
Kumpel ma Yamahe 2100e i plytke mu widzi , ale test overburningu w nero cdspeed nie rusza . Czy jest na to jakis sposob , albo program ktory rozpoznaje ta plytke? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
U mnie 512EB czyta dobrze tą płytę (Na fioletowo mam napisane eurodata i 99min 870 mb, a na niebiesko rysunki [6] na środku okładki i 4x w dolnym rogu) opis żebyś mógł sprawdzić czy to taka sama płytka. Bios mam "D".
Teac 512EB niejest wstanie obecnie nagrać płyty 99min. napisze ci to w ładny sposób Furio! (można ściągnąć z cdrinfo z polską wersją), również w furio przeprowadziłem test żeby się upewnić czy tylko 90min, płytę wywaliło na 89:40:55, więc narazie lipa. Polecam wszystkim polskie Furio! można się trochę dowiedzieć o własnej nagrze. POZDRO
|
|