![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Nośniki DVD+/-R idealne do Liteona SOHW 832
Może by otworzyć taki temat w którym poswięcono by uwagę nośnikom wypalnym na Litonie SOHW 832. Jak zauważyłem dużo jest postów własnie dotyczących tego tematu a są one "porozrzucane" w róznych miejscach forum więc dobrze by było to uporządkować.
Proponuję żeby pisać w takiej formie: Verbatim CMCmagnetics DVD+/-R x4 Palony x2 Rodzaj zapisywanych danych: np. film,dane Błędy PI=... , Po=.... I w tym miejscu jak dla mnie przynajmniej ważne: czy (lub jak) odtwarza sie w DVD stacjonarnym tzn. czy zacina sie film czy też nie Moze ktoś ma inny pomysł na otwarcie takiego tematu. PS: jest ktoś z Cieszyna woj. Śląskie który posiada litka sohw 832s i nagrywa filmy które póxniej ogląda na stacjonarnym DVD??
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie ma zbytnio sensu dublowac. Takie opinie trafiaja do tematu nosniki lub do 812@832 - oba sa przyklejone.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Tak właśnie jest! Poza tym coś jednak nie do końca przemyślałeś temat Bo interesuje cię czy potem płytki się nie zacinają na odtwarzaczu Ale którym ![]() Bo w tym miejscu przytoczę klasyczny już przykład Ta płytka której wykres widzisz na dole - na mojej stacjonarce się nie zacina ani przez chwilę ![]() A na twojej? Dodam tylko, że w dyskusji, która już była na ten temat Większość markowych odtwarzaczy by przy tym wysiadła ![]() Więc to kryterium jest zupełnie bez sensu :\ |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Cytat:
A wogóle to już trochę mnie wkurza ten mój liton 832 raz nagrywa verbatimi z tego samego puełka z błędami pi poniżej 60 a innym razem błędy pi dochodzą do 300. Muszę jeszcze spróbowac nagrywać coś na płycie DVD+R. A wogóle zaraz otworzę nowy temat na temat tej nagrywarki (w zasadzie dam link żeby każdy mógł sobie poczytać).
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A swoją drogą kiedyś też toczyła się dyskusjao tych Kodach I większość raczej je chwaliła - ale to może jakiś nowszy model był ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|