![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.11.2004
![]() |
Plextor-problemy...
mam problemy z plexem PX-712A , wszystko dobrze zainstalowane, nagrywarka chodzi,ale psuje mi co druga plytke:/ zaczyna nagrywac a po jakich dwoch minutkach nagle przerywa... nagrywarke mam od wczoraj wiec nie mozna powiedziec zeby sie juz wyeksploatowala... jestem troche tym zdziwiona bo przeciez to raczej jedna z lepszych nagrywarek.. no i moje pytanie- czy ktos z was mial podobne problemy? co robic??
![]() pozdr. justyna ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
PS: Witamy na forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
a dziekuje za przywitanie
![]() wszystko jest podlaczone jak trzeba, DMA tez ![]() ![]() no a tymczasem sa..:/ |
![]() |
![]() |
#4 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
pietrek
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
odinstaluj reszte, zostaw jeden tylko odinstaluj napedy wirtualne typu daemon tools, alcohol 120 [ten czesto miesza] wylacz systemowe nagrywanie na cdr wylacz pracujace programy w tle do zapisu pakietowego np.incd uaktualnin soft [ten co zostal] do wypalania, dla nero bedzie to 6.6.01 ... kurcze, to plextor, nic lepszego nie wymyslono musi dzialac. jak mozesz to instaluj windowsa na nowo. a potem to juz serwis chyba, no moze uaktualnienie firmware [jesli jest, tego nie wiem]. ... i napisz czy cokolwiek pomoglo ![]()
![]() |
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() O 716 też tak mówili - że musi ... A na razie jedyne co musi To spuścić głowę i nauczyć się nagrywać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
pietrek
![]() |
Cytat:
![]() to spuszczam sie z pracy do domu. nic lepszego nie wymyslilem, ale checi mialem dobre - wypalilem baaardzo duzo cdr dvd juz troszke mniej. magiczne slowo plextor ? ja w nie jednak wierze. a ze wpadki sie moga zdarzyc i plexowi. przy okazji, milego weekendu everyone czas na beersy, wiec cheers ![]() weekend !!
![]() |
#8 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Chociaż .... ![]() Z polskich też się coś nagrywa ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
pietrek
![]() |
Cytat:
bo ja to wole przesluchiwac ![]() wracajac do tematu tego plextora, moze partia/seria plytek jest zwalona - nie takie cuda sie juz zdarzaly. moze autor posta da nam wiecej informacji ![]()
![]() |
#10 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
I tak przecież - nie moje to zdanie Że wszystkie testy To jedno wielkie gówno ![]() BTW Jeżeli PlexTools jest dla prawdziwych mężczyzn To co ma powiedzieć justysia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
@justysia no koledzy dobrze doradzaja ale powiem tak ze magiczne slowo Plextor nie zawsze przedstawia soba bezawaryjnosc ale ktos ma na forum plexa moze ci doradzi cos
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
jako ze sa to gry na konsole predkosc jest x2, nie wywala zadnych bledow, po prostu po zapisaniu lead-in nie nagrywa juz dalej(tylko na plytach DVD, bo na CD wszystko ladnie chodzi),nagrywarka zachowuje sie tak jakby chciala odczytac plyte a nie ja zapisac....
|
![]() |
![]() |
#14 | |
pietrek
![]() |
Cytat:
moze to wina po prostu kiepskich nosnikow .. no ale to troszke naciagana teoria. pewnie sprawdzialas kilka rodzajow plytek ![]()
![]() |
#15 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Nikt nie podważał wiarygodności tegoż ![]() I w tym miejscu rozpoczyna się cały przekręt Bo jeżeli Liteon osiąga zbyt dobre wyniki nagrywania - to jest to fake A jeżeli Plextor zacznie osiągać podobne i lepsze wyniki na swoim sofcie - to będzie to jakość ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|