![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.12.2004
![]() |
Przeróbka 851s Pytanie
Posiadam liteona 851 s nagrywareczka całkiem dobra w tym przedziale cenowym. Drażni mnie jednak jedna rzecz (nie nagrywa płyt dwustronnych)
Czy istnieje możliwość zmiany biosu (nie wiem czego kolwiek ,żeby zaczeła nagrywać płytki 8,5gb) Nie wiem jaka jest zasada nagrywania tych płyt ale chyba niczym wielkim się nie różni. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
chyba dwuwarstwowych
![]() bylo na forum uzyj szukajki ![]() a dowiesz sie wiecej ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.10.2004
![]() |
![]()
Hej miałem ten sam problem, więc przerobiłem sobie na 832 odpowiednim firweren. Ale dupa od tego momentu zaczeły sie jaja. Nie moge teraz nagrywać płyt minusowych, tylko i wyłącznie plusówki DVD R i RW. Tez czasami nie nagrywa zwykłych CD R. Dlatego szukam czym predzej firweru ale w odwrotną stronę. Chce z 832 przerobić na 851 a potem ją wyreklamować. Niech wymienia na nową.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |