![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.04.2005
![]() |
DVD Xcopy Platinum
Czy ktoś może mi pomóc w kwestii nastepującej:
W programie DVD X Copy Platinum mam nie aktywną opcję Browse. Zależy mi na tym, ponieważ mam strykturę plików DVD na twerdzielu (ponad 7Gb zrippowane Shrinkiem bez kompresji) i chcę to wypalć na DVD. Wiem że ten program może podzielić to na 2 krążki bez kompresji.Przy okazji, czy przy takim podziale na drugiej płycie znajdą się pliki IFO, BUP itd.. tzn czy przy włożeniu do odtwarzacza stacjonarnego materiał będzie się odtwarzał dalej. Ostatnio zmieniany przez modziek : 03.04.2005 o godz. 12:15 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Możesz również podzielić DVDFab i CloneDVD
Korekta: @modziek byłbyś tak uprzejmy i na przyszłość nie zakładał dwóch takich samych postów http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50602 Ostatnio zmieniany przez PIOTR34 : 03.04.2005 o godz. 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.05.2004
![]() |
poszukaj sobie programu Super DVD copy jest łatwiejszy w konfiguracji i ma tą zalete że do drugiej płytki dodaje menu płyty a co do DVD copy platinium to odpalasz prog. i klikasz w zakładke advanced która jak niema włożonej płyty to sie nie odtworzy a prosi o podanie żródła pliku to tyle miłej pracy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.04.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |