Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.06.2005, 23:29   #1
K.O.T.
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.06.2005
K.O.T. w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z nagrywaniem wielosesyjnym w LITE-ON DVDRW SOHW-1653S

Zgrywam sobie wielosesyjnie partiami mp3 na czystą płytę dvd i juz któryś raz zdarzyło mi sie ze poprzednie sesje stały się niewidoczne przez komputer i pokazuje się tylko ostatnia.Widać je tylko podczas dodawania nowego pliku ale w postaci takich zamglonych juz czerwonych krzyżyków.Używam płyt tdk i platinum.O co tu biega?
K.O.T. jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.06.2005, 23:59   #2
janulek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 05.05.2005
janulek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zrobiłem próbę płyty wielosesyjnej, przez dogrywanie po kilka mp3-ek. Nagrałem 4 sesje (płyta DVDplusRW) ostatnia niezamknięta. Płyta odtwarzała się na dwóch stcjonarnych DVD bez problemów. To o czym piszesz- zamglone- to jest to co jest na płycie. Do tego dodajesz następne pliki. Natomiast nie wiem skąd u Ciebie biorą się czerwone krzyżyki.
janulek jest offline  
Stary 13.06.2005, 00:14   #3
K.O.T.
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.06.2005
K.O.T. w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tak wiem że to zamglone i u mnie z czerwonymi krzyżykami to pliki które zostaly nagrane w poprzednich sesjach.Problem w tym ze są one widoczne tylko przez nero podczas dodawania nowych do wypalenia a cd rom ich nie widzi.Podzczas sprawdzania wlasciwosci podaje sume tylko ostatnio dogranej grupy plikow.A gdzie wsiąkła reszta?
K.O.T. jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: