![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.10.2004
![]() |
Jak wprowadzic screenshota do wiadomości którą umieszczam
co to znaczy[img]xxx[img] co trzeba podstawic zamiast tych wartości jesli chce wstawic obrazek z dysku c:\
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak na tym forum to:
zalaczniki>zarzadzanie zalacznikami>tam wybierasz jaki plik i gotowe rozmiar max 640x480 lub tu http://www.imageshack.us/ i jako linka podajesz ten do wstawienia na forum - pisane duzymi literami [IMG]...[/IMG] (sa chyba trzy mozliwosci) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
trzeba ten obrazek dać na jakiś serwer i wstawić adres
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Bezposrednio z HDD nie wstawisz (no chyba, że jako załącznik)
![]() Wrzuc ten obrazek na jakiś serwer, np. ImageShack i wtedy daj w tagi [img]
![]() |
![]() |
#5 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Żeby wstawić taką miniaturkę
![]() (bardzo wskazane przy dużych obrazkach) Kopiujesz "Thumbnail for forums (1)" Żeby wstawić obrazek bezpośrednio ![]() wklejasz "Hotlink for forums (1)", kliknięcie na obrazek przenosi do www.imageshack.us albo kopiujesz "Direct link to image" i wklejasz go w okienko, które pojawi się po kliknięciu tego ![]() Proste, nie? ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Można i tak : - klikasz na zarządzanie załącznikami - robisz Upload wszystkich rysunków jakie chcesz umieścić w swojej wiadomości i zamykasz zarządzanie załącznikami (aby nie przeszkadzało ![]() - piszesz ładnie treść swojej wiadomości, a w miejscu gdzie ma być rysunek wybierasz ikonę wstaw obrazek i za pomocą prawego przycisku myszki kopiujesz skrót obrazka w ramce Opcje dodatkowe-Dodaj załączniki - patrz rysunek 1 Rysunek 1 - pozostaje wkleić go w odpowiednie miejsce - rysunek 2 Rysunek 2 Wszystko ładnie idzie z serwera cdrinfo ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.01.2006
![]() |
Jestem nowy i jakos po omacku sie tutaj poruszam.
Uzywam zalecanego klawisza "SZUKAJ" ![]() Tak oto trafilem na ta strone. Pragne bowiem zamiescic niebawem kilka screenow i mam pytanie: Czy mozna zalaczyc w jednym poscie tylko 2 obrazki z serwera cdrinfo, czy wiecej? Jesli wiecej, to jak to zrobic? Jesli tylko dwa, to czy mozna napisac jeszcze jednego posta, jeden po drugim? Trafilem przed chwila na strone: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=screen i tam uzytkownik Piterniel zamiescil az 11 obrazkow (screenow) w jednym poscie. Aby podejrzec, jak to zrobil, kliknalem na "odpowiedz z cytatem" i zobaczylem mase odnosnikow typu: [img]http(zeby nie wyswietlilo obrazka maly nawias)://s5.imagesubmit.com/0.png[/img] wszedlem wiec na strone: http://s5.imagesubmit.com i tam zobaczylem mase zeczy napisanych po angielsku (nie bardzo rozumiem). Glownie zwrocilo moja uwage pozycje: "Image:" "Description:" "Thumbnails:" Prosilbym o wyjasnienie kogokolwiek jak dodac na ta stone screen z kompa, bo pozniej to juz bede raczej wiedzial jak napisac posta odpowiednio wklejajac linki z odnosnikami do screenow. No i jeszcze nie wiem co to za format .png, ale za chwile sie dowiem z nieta. ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
format .png to po prostu format kompresji grafiki (czy jak to tam nazwac..
![]() jako zalacznik mozesz umiescic chyba tylko jeden obrazek, a zeby dac wiecej - musza to byc odnosniki (wlasnie jak w poscie Piterniela).. a serwis typu imagesubmit, imageshack (tego polecam) to nic innego jak serwisy, "na ktore" uploadujesz swoja grafike.. www.imageshack.us - przegladaj i uploaduj ![]() wtedy robisz tylko znacznik [.img]odnosnik do obrazka[./img] (bez kropek) i viola! pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() |
No tyle odpowiedzi chyba powinno już wystarczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.01.2006
![]() |
Tak, wystarczylo.
Dziekuje bardzo za pomoc. Jesli chcecie zobaczyc, jak mi poszlo, to zapraszam na link: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=53507&page=2 Czy moge sie jakos odwdzieczyc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
im wiecej ich tym widac iz uzytkownik dostal wiecej reputacji (czyt. pochwal, podziekowan itd...) osobie ktorej chcialbys podziekowac mozesz wystawic taka wlasnie reputke...
![]() |
![]() |
|
|