![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.06.2002
![]() |
Podczas nagrywania wylacza PC
Zblizaja sie Swieta i mam troche lamiglowke. Ze 2 miesiace temu wymienilem nagrywarke dvd na LG4167. Jestem zadowolony bo wszystko smiga i nagle zaczynaja sie schody bo 3 razy podczas nagrywania wylacza mi PC. Sprawdzilem logi i okazuje sie ze przed zmiana nagrywarki takze sie to zdarzylo ze 3 razy ale w odstepie 6 miesiecy wiec przeszlo niezauwazone.
Czy ktos spotkal sie z podobnym przypadkiem? PC ma juz 5 lat ale bez zarzutu sie sprawowal. Moze przez ostatni rok troche wiecej pracuje bo przerabiam filmy... Nie jestem pewien czy to wlasciwy dzial, wiec wybaczcie jesli cos zle zrobilem. PC sklada sie z: INTEL (Pentium 4, 423) D850GBCAL ATX, SAMSUNG - 512MB RDRAM PC-800, Intel Pentium 4 1.7GHz 256K 400FSB CPU, LG 4167. Dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Może zasilacz jest za słaby?
#3 |
Bywalec
![]() |
Jak mam to sprawdzic?
Nie dzieje sie tak ze za kazdym razem mnie wylaczy. Moze pracowac przez 6 godzin i spokoj a innym razem po 15 minutach. Jeszcze 1 wazna sprawa o ktorej zapomnialem: Po wylaczeniu nie moge komputera od razu wlaczyc. Musze poczekac z 10 minut. Rozkrecilem obudowe ale nic sie nie grzeje. Wszystko ma normalna temp. zadnych tajemniczych zapachow nie wykryto. |
![]() |
![]() |
#4 |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Tak mniej więcej to możesz sprawdzic tutaj:
http://www.jscustompcs.com/power_supply/ http://takaman.jp/D/?english A co to za zasilacz?
#5 |
Bywalec
![]() |
Dzieki za linki. A jaki mam zasilacz to niestety nie wiem...
To chyba popoludnie mam juz zajete. |
![]() |
![]() |
|
|