![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
-=- Windows XP Service Pack 1 PL -=-
Czy ktoś juz to instalował ?
A jesli tak, to czy warto ? Bo jak ostatni raz wrzuciłem parę łatek do mojego XP'ka, to sie taki bałagan porobił, że musiałem go przeinstalować. Na dzień dzisiejszy nie instaluję żadnych łatek i śmiga aż miło ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
pamietacie news Gregga "Niespodzianka nr. xxxxxxxx" ? Jest mi potrzebna tamta instrukcja, jak zmienic ten kluczyk, nie chce sie bawic z tymi programikami, a stronka nie działa, ktos sobie to zachował na twardym ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parodia
Instalując tą łatke Bill Gates nabywa uprawnienie do administracji waszym kompem ...
(idiotyzm ale prawdziwy)
![]() |
#4 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
ping, tomgoo, adik - poszło do was
kasprzak - moze byś maila podał ![]() no ja jestem świerzo po Service Pack 1. Muszę powiedzieć, że baaardzo mi przyśpieszył system. Włącza się o wiele krocej, nie mieli dyskiem jak wtedy - cudo. Oczywiście jest kilka błędów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Hmmm bracia......
nie ma tej instrukcji napisanej po polskiemu, bo z angielkim mi nie do twarzy ![]()
![]() |
#6 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Prszę Państwa, nie ma żadnego problemu tylko wszystko należy robić z głową i po koleji. Pośpiech to zły doradca. Radzę aby każdy wygenerował dla siebie własny KEY. Cieszę się SP1 od wczoraj, narazie nie widzę różnicy. Wszystkie informacje co, jak i gdzie znajdziecie np. na forum www.phugm.pl/windowsxp. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() |
Mam problem , bo nowy klucz nie daje się podmienić?
Co robić z takim fantem , czy ktoś miał podobny przypadek? Proszę o poradę. Mam Win XP PRO i do momentu podmiany wszystko idzie prawidłowo. A mój pierwotny klucz zaczyna się na F. CZY KTOS MOŻE MI UDZIELIĆ POMOCU, PORADY. DLACZEGO NOWY KLUCZ NIE DAJE SIĘ PODMIENIĆ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
A wpisz ten klucz:
---- tu BYŁ klucz ---- POLECAM STRONĘ: http://www.trwhotfilez.kit.net/xpsp1....html#Download
![]() |
#10 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Oldgringo i Aster wyslalem wam.
Do Bartka0000. Tam masz z 20 kluczy, ktore powinny pasowac. Oprocz tego mozesz sam wygenerowac . Nie wpisywac kluczy na D i F. Bo sa one zablokowaneprzez microsoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Sobal coraz bardziej Cię lubię, jeszcze trochę i Cię poluibę ![]() ![]() A tak na marginesie ... do ilu razy sztuka ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Były user
![]() |
TOMMYx, jeżeli chodzi o mnie, osobiście, to nie mam nic przeciwko zamieszczaniu tu "różnych" dodatków. Ale problem jest trochę inny. Jeżeli lubisz to forum, to nie dawaj powodów by się nas czepiało BSA czy inne organizacje, bo w wersji finalnej forum zostało by po prostu zamknięte - jeżeli tylko ono...
![]()
![]() |
#14 | |
Gość
|
Cytat:
To fakt, lubię to forum i jest to na dzień dzisiejszy jedyne forum, które odwiedzam tak często. A to tylko dlatego, bo cały ten serwis jak i to forum jest 'najlepsze z najlepszych' i ludzie też są cool ( łącznie z kolegą Zbieg12 ). No i oczywiście niechciałbym, żeby ktoś zamknął to forum. Tak więc oficialnie przepraszam za naruszenie regulaminu. Szczerze mówiąc, to już nawet nie pamiętałem, co było w tym regulaminie, więc sobie go przeczytałem raz jeszcze. Sorry za łobuziactywo, TOMMYx być od teraz grzeczny ![]() Pozdrawiam wszystkich Adminów tego serwisu i forum, łącznie z kolegą Zbieg12 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Były user
![]() |
Oto prawdziwa skrucha
![]() ![]()
![]() |
|
|