![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
![]()
Tak w ramach przestrogi. Ostatnio kupowalem trzykortonie pod 200 sztuk Platinium 700MB 48x zafoliowane. Na ile z pierwsza partia bylo wszystko ok, to z kolejenymi bylo coraz gorzej. Druga miala dziwne zaglebienia od wierzchniej strony nadruku, zas trzecia, jakby to okreslij "niedobory" warstwy odblaskowej-aluminium, gdyz widac pewne miniaturowe ubytki (plytka jest w tym miejscu ze tak powiem lekko przezroczysta). No i w Nero Scandisk pojawiaja sie na swiezo nagranej plycie zolte kwadrciki. Nagrywane na Plextor 4824TA przy 32x, 16x i 8x oraz Yamaha 8824E przy max speed 8x... heh.. Platinium sie pogarsza
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Heh.. te.. Platinium :/
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Hymm.. nie sadze, przy 600 sztukach CD.. kupowanych po 200 w odstepie miesiaca na kazdy zakup. Wiec raczej rozne partie musialy mi sie trafic, i az takiego pecha raczej nie moglem miec
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#6 | |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Re: Heh.. te.. Platinium :/
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Niom Datexy sa calkiem niezle, wypalilem ze 100 tego i zaden mnie nie zawiodl
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
ja jakos z platinumami nie mam problemu, gozej z innymi markami
dla posiadaczy starszych, bardziej zuzytych nagrywarek - plyty firm Akoss i Hit sa do niczego - trzeba je palic max x4 a nawet wtedy zolte a na hitach nawet czerwone kwadraciki w nero cdspeed nie naleza do zadkosci |
![]() |
![]() |
#12 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
![]()
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.04.2002
![]() |
![]()
Sam jakiś miesiąc temu kupiłem nowiutką paczkę 100 szt Platinum 700MB Multispeed i pierwsze 10 CD powędrowało do kosza (Nero CD Quality Test)wskazywał dziesiątki&setki tysięcy Errors
![]() ... i zarazem ostatnimi Platinum, które kupiłem. |
![]() |
![]() |
#15 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
No wlasnie.. dokladnie to samo..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|