![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CD-R XPower - 4 spalone
Przyniosła mi koleżanka 4 płytki takie jak na załączonym obrazku (w slimach), abym jej coś tam nagrał. Zapomniałem jej powiedzieć aby sama nie kupowała...
Nagrałem jedną Audio, wszystko świetnie, tylko na ścieżkach jest 0 decybeli. Nagrałem trochę mp3 - nagrywarka LG przywiesiła się przy zamykaniu sesji i xpower kolejny do kosza. Dałem więc pozostałe 2 koledze, aby potestował - jednej nie dał rady wypalić Plextor i nowiutki Samsung drugą też skopał. Polecam zakup tych płytek ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Na temat tego badziewia był już jakiś topik i wszyscy zgodnym hórkiem przyznali, że to szmelc. Ja osobiście tego nie używałem (odstraszyła mnie cena - 0,75 PLN/szt ze szpindelka), ale opinie były jednoznaczne.
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Թ
Cytat:
Cytat:
Podróżując z tymi CD, śmierdzącymi autobusami i pociągami, są wystawieni na działanie bandytów oraz skorumpowanych celników rumuńskich, ukraińskich i niestety także polskich - sam widziałem, w samej Rumunii byłem z pięć razy, zawsze jechałem autobusem w którym byli handlarze. Jak chcesz zobaczyć pijane czerwone mordy polskich urzędników, którzy zarabiają na tym, że babuszkom zabierają kartony paierosów - polecam przejścia w Terespolu i Medyce. Może zmienisz wtedy kierunek żartów. Nie jest przeciwnikiem żartów o narodach, wiadomo że i tak jest to zabawa stereotypami. Dopuszczam nawet żart o komorach gazowych, nawet może pomóc rozładować święto***liwą atmosferę. Ale ty swój żart wstawiłeś do podpisu - rozsyłając go seryjnie i publicznie. Sorry, że tak się rozpisałem i że nie na temat (chociaż to o CD wkońcu ... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja nagrałem okolo 10 tych Xpowerów i kłopotów niemam.
ale moje były chyba z indeksem 24x !
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Jak sie nazywa Rumun chandlujący na bazarze pirackimi płytami? CD-ROM
Skoro jestesmy juz przy tym - to jednak Rumun handluje! chandel, pozostawmy w spokoju! |
![]() |
#7 | |
Թ
Cytat:
Nie zrozumiałeś mnie chyba - nie o chodzi o Rumunów tylko o przestępczość i poniżanie tych handlarzy. Kupujesz takie płyty? Dodam jeszcze, że żart jest głupi bo Rumuni niekoniecznie są Romami. Rom to potocznie Cygan, a Rumun to obywatel państwa gdzie mieszkają ludzie o różnym pochodzeniu etnicznym, także romskim. Jednak Romowie się nie upodobniają do reszty i są łatwo rozróżnialni. Ostatnio zmieniany przez pali : 16.02.2003 o godz. 16:59 |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: CD-R XPower - 4 spalone
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
Czytajcie ze zrozumieniem! Do Q... nedzy! |
|
![]() |
#10 |
Alojzy
![]() |
Ja widzę, że Szanowne Towarzystwo (szczególnie pali) cierpi na chroniczny brak tematów, a paluszki świerzbią. To miał być żart i ja uważam, że jest śmieszny. Jeśli komuś się nie podoba, to zgłoście do Moderatora, żeby mnie zbanował i po zabiegu. A że Rumuni handlują płytami jest faktem niezaprzeczalnym. Zdaję sobie sprawę, że jest to w pewnym sensie nieszczęśliwy naród, ale (nie mam żadnych uprzedzeń!!!) część tych ludzi wybrała podobny los TLYKO I WYŁĄCZNIE na własne życzenie i faktów takich mogę podać tutaj setki. Tak się składa, że moja praca polega na kontakcie z ludźmi i też między innymi z Romami. Do paliego - szanuję Twój pogląd, ale nie czepiaj się szczegółów.
P.S. Yahol dzięki za zwrócenie uwagi na błąd - byłem chyba nieco zmęczony. Ostatnio zmieniany przez Tomek777 : 16.02.2003 o godz. 19:50 |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Թ
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez pali : 16.02.2003 o godz. 20:35 |
||
![]() |
![]() |
#12 | |
Թ
Cytat:
![]() Zapomnijmy o sprawie i zamknijmy temat |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Alojzy
![]() |
Cytat:
A`propos tego błędu, to był on ortograficzny ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Թ
Cytat:
Obecnie rzeczywiście gramatyką nazywa się składnię, ale to płynny podział i nie jest błędem zaliczenie ortografii do gramatyki. Mógłbym to szerzej uzasadnić, ale przez was ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|