Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.10.2003, 11:16   #1
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Post slaski mini zlot ?!?

w zwiazku z pomyslem zainicjowanym w pewnym topicu pytam sie ilu formulowiczow jest ze slaska (najlepiej z gornego slaska) i chcialo by sie spotkac na takim mini zlocie.

w sumie to mysle nad wieczorkiem w jakims pubie przy piwku tylko ze:
- trzeba znalesc odpowiednio duzy pub - ew taki gdzie bedzie troche wolnych miejsc w "piatkowy wieczor"
- trzeba uzgodnic jakis termin
- z powodu duzego rozrzutu ludzi trzeba uzgodnic jakies miejsce mniej-wiecej tak aby kazdy mial blisko
- trzeba podyskutowac na ten temat.....

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.10.2003, 11:33   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
śląski zlot? nie ogólnopolski

To ja może założe temat: Północno-Centralny zlot?

Toruń, Bydgoszcz, Szczecin, Koszalin, Trójmiasto, Poznań by się wkręcił, Włocławek, Elbląg, Warszawa w sumie też :chytry:

A tamta mapka to porażka, niedość, że zjadło bok to jeszcze mi Toruń porównali do jakiś wiosek. Nie ma to jak mapa pogody TVN na której nie było kiedyś Bydgoszczy, a był Toruń (bez obrazy )

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 11:38   #3
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ale mi chodzi o taki male kameralne spotkanie a nie jakis tam super zlot.

nie ma co sie odrazu szykowac na jakis ogolnopolski superzlot bo z duzym prawdopodobienstwem rozejdize sie on po kosciach (mi niepasuje bo sie ucze, ja mam prace, dla mnie to za daleko, a mi mama nieda kasy na bilet....)

dlatego wg mnie metoda malych zlotow przyniesie lepszy efekt i da solidne podstawy pod szersze akcje :cool:

a na slaski minizlot to moga nawet ludzie z gdanska przyjechac byle bysmy sie dogadali...
Stary 21.10.2003, 11:40   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Macie chlopaki racje - zacznijmy od malych zlotow - ugada sie potem wiekszy (o ile...)
Ciapek - zakladaj - ja z Poznania sie pisze na jakiegos browca :chytry:
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 11:46   #5
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
dobra to ja będę skręcał ludzi na nasz region tzn. mysle ze ludzie sami przyjda i sie zaoferuja a decyzje co do miasta podejmie sie razem np. na czacie cdr.

Poznań dla mnie może być...ok 1,5 godzinki jazdy PKP i Poznań troszke znam i bywam.

Ale co z ludźmi z północy? Prosze niech chetni sie zglaszaja.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 12:16   #6
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No to ja zapraszam na Dolnośląski.
Szkoła.
Pracownia komputerowa: siec, serwer + 12 kientow.
Noclegi w klasach, mile widziane karimaty i spiwory
Oczekuje chetnych do zglaszania tematyki zajec i oczywiscie prowadzacych. Mozna zabrac ze soba swoj sprzet!
Sesja nocna i zajeciach w podgrupach rowniez mile widziane!!!
Co Wy na to

http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 14:21   #7
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja proponuje Hel(polwysep helski)^_^, dla kazdego daleko(dla jednych daleko, a dla drugich jeszcze dalej), bedzie sprawiedliwie8)
Stary 21.10.2003, 14:44   #8
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
yy jak ŚLĄSK ? to KATOWICE ?

yy .. problemów z pieniedzmi by nie bylo .. na pociąg zawsze wygrzebie yyy z miejscem (dla mnie) takze nie .. /przynajmniej POLSKE bym poznał/

ale jest jedno ale ...

jestem uzależniony od rodziców i ich decyzji ..czyli moje szanse na przyjazd maleją prawie ze do minimum

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 15:51   #9
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
uroki tego forum - ludzie tu maja po nascie lat i w szkole sa dopiero, innych znowu dzieci sa w tym samym wieku
i wszyscy sie jakos dogadujemy

popadam w patos ^_^
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 15:53   #10
surff
Ramblings of a Madman

Data rejestracji: 25.06.2002
surff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
dobra to ja będę skręcał ludzi na nasz region tzn. mysle ze ludzie sami przyjda i sie zaoferuja a decyzje co do miasta podejmie sie razem np. na czacie cdr.

Poznań dla mnie może być...ok 1,5 godzinki jazdy PKP i Poznań troszke znam i bywam.

Ale co z ludźmi z północy? Prosze niech chetni sie zglaszaja.
Jak będzie Poznań to też się pisze na taki zlocik. Jak będzie trzeba to zorganizuje kilka miejsc noclegowych za free lub za niedużą opłatą. Jestem tylko ciekaw ilu z was byłoby w stanie przybyć do stolicy Wlkp i jaki ewentualnie termin by przypasił.
Stary 21.10.2003, 18:30   #11
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak wyżej
Poznań - możecie na mnie liczyć !
Ew.Kraków i wszystko po drodze
f.

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 18:35   #12
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
do poznania mam 2.30 pociagiem - wiec moze, moze... tylko z czasem fatalnie
Stary 21.10.2003, 18:48   #13
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A czemu nie Toruń?
Czy jade autem 2,czy 3 godz-niemasprawki.
Może Bydgoszcz?
W kazdym razie jakas Polska centralna.
brzuszki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2003, 22:13   #14
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeśli Polska centralna, to to musi być Radom :cool:
Stary 21.10.2003, 22:24   #15
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dla mnie może być Kraków, Katowice, nawet Cieszyn, tylko z czasem gorzej... Między kolosami trza wyrobic... Uroki Eiti.

P.S.
Wróciłem

Twoje uprawnienia: