![]() |
hmm... czyzby komus ujawnily sie pociagi do totalitaryzmu? hehehe, uwaga bo wojna sie szykuje... zart oczywiscie siwy :piwo: :spoko:
jednak jestem przeiwny, bo czesto ten pierwszy awatar nie jest tym co by sie chcialo, raczej zostaja te kolejne... 2, 3 ... pozdro ;) |
Witam!
Oczywiscie przeciw! bezsensowny, ograniczajacy userow pomysl... jak ktos chce miec tego samego avatara przez dlugi czas to nie potrzebuje przymusu. |
eee tam :nie:
i przenosze... |
tez przeciw :)
|
nie :)
|
:kreci_gl: :nie!: :kreci_gl:
|
skoro tak wszystcy na nie to z kąd sie wzieło 15% głosów za?!
|
Co to się qrwa jakiś sejm robi czy co? Wybory się zbliżają? :) Pomysły z kosmosu... ;)
Pozdrawiam, |
choc osobiscie uwazam ze nie powinno sie zmianiac avatara, to jednak jestem przeciwny blokownaiu sdostepu do jego zmiany - sam zmianialem raz, z takiego samego na taki sam :) tylko zoptymalizowany (obecnie wazy 1kB :D )
za to mozna by ograniczyc systemowo wielkosc podpisow, choc obecnie userzy jakos przestrzegaja rozsadzku i juz nie widuje sie podpisow po kilkaset kilo :) |
Nie będzie ograniczania. Jak dla mnie, to możecie zmieniać avatary nawet codziennie :)
|
Pomysl nie przejdzie.
Jestem wzrokowcem i ozpoznaje ludzi po avatarkach. Jednak pomysl o tym ze nikt do niczego nie lubi byc zmuszany. |
Cytat:
|
Cytat:
odpowiedzialny za cały ten burdel na off topic'u ;) ciapek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |