![]() |
Cytat:
Tyko emotki trzeba zawsze oddzielić spacją (i tego się trza nauczyć ;]) |
wlasnie to zauwazylem i chcioalem zglosic :)
moze zamiast zmieniac pochylenie slasha to dac w kodzie spacje przed : wtedy nie bedzie problemow toa samo dotyczy kodu 8 ) danie spacji wyeliminuje taki bajer z pisaniem np windows 98 w nawiasie co daje (windows 98) - to oczywiscie tylko przyklad ;) |
wlasnie mialem to napisac...
trzeba z linkami uwazac http:// |
Ilość załączników: 1
Cytat:
To był błąd ! : / trzeba zmienić na : \ a czemu ? bo wali się coś ;] |
a nie szlo by do tych emotek przypisac dwoch kodow
ewentualnie wstawic je dwa razy zeby stare dyskusje nie nabraly dziwnych ozdobnikow ysz i blee :banan2: |
he:) fajnie
w starych deskusjach teraz zaczelo sie wyswietlac ":ysz:" :) |
wielkie dzieki Bartez :)
|
ready
: | - :| : / - :/ of course bez spacji :banan2: |
Ja również popieram, przydały by się takie :/ :| i :zygi: ;)
|
popieram
:| do ysz przede wszystkim :) |
Popieram Nimala, zwłaszcza w kwestii tego kodu :/, chociaż :| też by się przydało. :) Jakoś niogdy mi się nie chce klikać na odpowiedz a potem wybierać odpowiednie emotki do tekstu. Wolę używać szybkiej odpowiedzi i pisać bezpośrednio kody, które pamiętam z GG (z lenistwa też nie chcę uczyć się nowych kodów do emotek ;) )
Wiem, wiem leń ze mnie ;p |
mam drobna propozycje, nie dotyczaca co prawda bananow, ale zawsze jednak emotek
dodac kod :/ oraz :| poniewaz sa i tak czesto uzywane (przyzwyczajenie z komunikatorow) i albo dac odpowidnie emotki (chcoby z kolekcji gg) lub przypisac im :ysz: i/lub :blee: jako drugi kod |
Ale jajca. Nie było mnie prawie 3 tygodnie i tu takie fajne nowe emtoki! THX :piwo:
:banan: & :banan2: & :banan3: - normalnie :matrix: |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba go mosad na przeszpiegi przyslal ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14. |