![]() |
cicho siedź
ciesz się, że udało ci się ponarzekać nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej... :niepow: |
forum dziala tak jakby nie dzialalo....
|
Ilość załączników: 1
Było zamówić u świętego mikołaja. ;p
Ale liczę, że długo to nie potrwa, bo lagi są okrutne, a pakiety giną nadal. Załącznik 50460 |
Po świętach obiecuję poprawę szybkości działania. Musimy wymienić sieciówkę, a wbrew pozorom nie jest tak łatwo kupić nową, gdy obecnie wszystkie płyty mają karty sieciowe zintegrowane na płycie.
|
z choinki się urwaliscie???
Bartez na kacu, a wy tu z takimi wyjeżdżacie... :D a problem, swoją drogą, jest :taktak: od paru dni znowu wkurzający :taktak: |
... czy co?
|
Ilość załączników: 1
|
Nie wiem już czy ja mam problem z netem czy co się dzieje, ale jak po tygodniu czasu udalo mi sie wejsc na jeden wątek forum to już boję się, że jak coś klikne to będzie kapota :-/ forum u mnie działa dość mułowato, a jak klikam na link z maila odnosnie dyskusji to automatycznie mi wywala, że nie ma takiej strony... no i co ja będę robić teraz wieczorami :-/
|
Cytat:
|
Ile by nie miała, to porannego zwarcia Rycha i tak nic nie wytrzyma :taktak: :jezyk:
|
:hmm: nie zartuj ze maszyna ma tylko jedna karte sieciowa???
|
Padła karta sieciowa. Jakieś fatum kurcze :|
Popracujemy nad tym, żeby nie było takich przestojów, jeżeli choć jedna maszyna będzie działać. Przepraszam za kolejny raz bez forum. |
Jest!!!
|
:wow: działa
|
Znów forum nie było :'(
ale na szczęście teraz już jest :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45. |