![]() |
Dobrze ci napisał... przyjmij z pokorą ostrzeżenie i nie wydziwiaj...
|
NIe rozumiesz sytuacji. Nawaliłem spoko, dostałem ostrzeżenie. Po co chamstwo przy tym? Wystarczyłoby napisać nawaliłeś, przeczytaj regulamin i tyle.
|
Widzisz... to polega trochę na tym, że nikt Cię tutaj nie zna, masz nowe konto i jak coś odpalasz to jesteś na cenzurowanym. Idź do klubu, w którym nigdy nie byłeś (nikt Cię nie zna) i zacznij ustawiać ludzi pod siebie jak taki mądry jesteś, zobaczymy co z Tobą zrobią... no właśnie. Z mojej strony to wszystko co chciałem napisać.
|
No to jak nie potrafi opanować "emocji" to niech w ogóle się nie odzywa. Takie moje zdanie.
|
Moderatorzy to też ludzie (więc też im możesz zagrać na nerwach), gdyby byli faktycznie cwelami to bym już dawno tutaj konta nie miał, a tak popatrz na mój staż na forum i dalej tu jestem, a też nieraz piszę co myślę. Więc moderatorów tutaj bym się nie czepiał bo podchodzą z dystansem co suma sumarum trzeba uznać za plus :P
|
Ale czy tam jest coś chamskiego? Nie. To jest prawda. Bo dział DVD upada, to raz. A dwa zachowujesz się jakbyś się tłumaczył. Porównaj mój jeden komentarz do swoich chamskich słow.
|
Cytat:
|
OK.Mniej więcej było to coś takiego.
Cytat:
A co do ogarniania forum mam rację. czary2mary spec od napędów przestał się udzielać, czyli coś jest na rzeczy. Poza tym to Ty pełnisz funkcję moderatora, nie ja. |
Zacytuj jeszcze co sam napisałeś.
|
Chamskie zachowanie moderatora
Tak tak, wiem. Moderator ma zawsze rację. Z tym się zgadzam, ale czy od ludzi którzy pełnią tą funkcję nie powinno wymagać się odrobiny kultury?
To forum z takimi moderatorami upada... Otrzymałem słusznie ostrzeżenie. Co do tego nie mam wątpliwości. Ale komentarze typu: Cytat:
Cytat:
joujoujou |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:08. |