![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Na temat podziału (działu ogólnie o dvd) już się wypowiedziałem , też w innym miejscu. Ale powtórzę dla czego ten pomysł jest w/g mnie do bani : 1. Producent firmujący palnik nie koniecznie jest stwórcą "bebechów" 2. Producent firmujący palnik może w kolejnym modelu zastosować chipset innego stwórcy, ze wszystkimi konsekwencjami za tym idącymi. 3. Na oko 50% (może więcej) problemów jest wspólnych dla wszystkich palników niezależnie od producenta, bo w końcu soft jest jeden dla wszystkich. 4. Podział na "marki" zredukował by ilość polemik posiadaczy palników różnych producentów co odbiło by się niekorzystnie na wiedzy ogólnej z tego tematu . 5. W którymś poprzednim poscie napisałeś "a jaki sens ma zakladanie 100 topicow o tym samym ?" Po podzieleniu tego działu ilość takich tematów była by 100 topicow razy ilość nowych działów. I jeśli by tak nie było to niech mnie szlag trafi. 6. Napisałeś też "moze warto sprobowac?" , zastanów się ! bardzo proszę. Przy tej ilości postów do przesortowania to nie zabawa, tylko wiele godzin pracy ludzi , przy okazji zastanów się czy jeśli byś miał wiele godzin tracić tylko dla tego że ktoś jeden miał takie widzimisię, i do tego nie podparł swojej tezy solidną argumentacją, to robił byś to w czynie społecznym ? Ja na pewno nie, no chyba że pomysł był by dobry. No i tu zmieżamy do ostatniego punktu 7. Napisałeś trochę wyrzej "... najlepiej siedziec na dupie i nie robic NIC ..." , rozumiem że tobie się coś chce robić i oczekuję że przedstawisz na to jakieś dowody. Chociażby jakaś kontrargumentacja przeciwko moim tezom że na razie podział działu "ogólnie o DVD" nie ma sensu. Oraz przedstawienie swojej wizji podpartej czymkolwiek. Na koniec żeby było jasne , ja nie chcę się kłucić i spierać, jak masz jakiś sensowny pomysł to poprostu o nim napisz ! Napisz dokładnie i podeprzyj jakąś logiką. ... najlepiej siedziec na dupie i nie robic NIC ... Tak napisałeś , teraz pokaż że ty nie jesteś obibok i chcesz coś zrobić. Podaj swoją wizję działu w konkretach.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|