Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   dvd - ogolnie o dvd (https://forum.cdrinfo.pl/f10/dvd-ogolnie-o-dvd-51446/)

pawelblu 23.04.2005 05:24

Podzial na konkretne marki - przy obecnym ruchu nie ma zadnego sensu.

Czołgista 22.04.2005 22:47

Cytat:

Napisany przez demek
nie - dodanie dzialu typowo o sprzecie

Tak łatwo powiedzieć "dodanie dzialu" :|
A przesortowanie tematów już istniejących ? to czasochłonne zajęcie.
Zresztą w zeszłym roku w wakacje była już taka akcja, trwało to trochę
i pewnie kilka osób solidnie się napracowało.

demek 22.04.2005 21:31

Cytat:

Napisany przez ed hunter
zaraz ja czegoś nie łapię?... podzielenie tematów? adminy jak to Widzicie bo ja strasznie...

nie - dodanie dzialu typowo o sprzecie

ed hunter 22.04.2005 17:45

zaraz ja czegoś nie łapię?... podzielenie tematów? adminy jak to Widzicie bo ja strasznie...

demek 22.04.2005 17:36

no tak ale przy podziale problem moze zostanie zmniejszony bo wejdzie np do dzialu liteon i tam da badz przeczyta - bo na glownej nie zawsze jest problem opisany na pierwszej stronie a z wlasnego doswiadczenia wiem ze malo komu sie chce zagladnac na dalsze strony - sadze ze gdy problem bedzie opisany na pierwszej stronie zmniejszy sie liczba tych samych tematow niestety poza "jaka kupic nagrywarke" bo na to chyba nie ma lekarstwa

PIOTR34 22.04.2005 17:30

Cytat:

Napisany przez demek
nie mowie o tym dziale - chodzi mi ogolnie o dvd a tam raczej o sprzecie sa dyskusje

Wiem o jakim dziale piszesz podałem przykład, dobry jak każdy inny, tym bardziej że w dziale "Ogólnie o DVD" też są przyklejone tematy, a ludzie i tak piszą nowe.

demek 22.04.2005 17:24

nie mowie o tym dziale - chodzi mi ogolnie o dvd a tam raczej o sprzecie sa dyskusje

PIOTR34 22.04.2005 17:16

Pomysł dobry, ale czy zda egzamin? Wiele osób i tak z tego nie skorzysta, co chwilę mamy do czynienia z nowymi tematami typu: "Jak przerobić AVI do DVD" mimo iż jest przyklejony "Przerabianie divx/xvid na DVD PAL (+ polskie napisy) - Poradnik" i podobnie sytuacja będzie wyglądać w innych działach.
Jak to mówią? niektórzy mają coś na oczach.
To jest moje zdanie

demek 22.04.2005 16:58

dvd - ogolnie o dvd

jak kazdy pewnie widzi w tym dziale zrobil sie jeden wielki burdel. powstaje po 30 tematow i wiecej o tym samym. mam propozycje jak (chociaz troche) to uporzadkowac a mianowice zrobic kolejny poddzial (czy jak tam to nazwac) podzial na producentow tych najbardziej popularnych (lite-on nec pioneer benq lg plextor i ostatni "inne" gdzie bylaby reszta (oczywiscie moglem pominac jakis dosc czesto wystepujacy ale nie jest to celowe dzialanie")). tam kazdy zadawalby pytania dotyczace danego producenta i modelu czy tam dzielil sie uwagami lub tez pytal o cos bo ma problem z tym sprzetem. nie jest to jakis rewelacyjny pomysl ale napewno pomorze choc troche uporzadkowac forum bo jak wspomnialem wczesniej teraz jest tragedia a tak zadam pytanie w tym dziale to wiecej sie utrzyma na pierwszej stronie i wieksze prawdopodobienstwo ze ktos pomoze ewentualnie jak ktos juz mial problem o ktory chcemy zapytac latwiej nam bedzie go znalesc (czy tez komus) bo na glownym forum moze byc juz daleko a tak bedzie dalej widoczny
czekam na opinie na temat mojego pomyslu i ewentualne poprawki

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:19.