![]() |
Chris, datki sa mile widziane. Zrobimy impreze ;) A co do godzin, to zapisz prosze czas ew. przestojow - o ile jeszcze wystapia.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ojtam wielkie cyce.
|
Cytat:
|
Dlatego zostałeś Guru. To sam Bartez wymyślił, całą noc grzebał w dysku SSD, kabelki przełączał, śrubki przekręcał i wszystkim ancymonkom ustawił :)
|
Tak zauwazylem, ze jak mnie nie bylo ladnie Wam chodzilo. Wystarczy ze sie pojawiam i znowu muli :sciana:
|
chris, reklamy nie maja nic wspolnego z zacinaniem.... co ciekawe, nie jestesmy w stanie znalezc przyczyny, ze wzgledu na fakt, że na serwerze nie notujemy żadnych anomalii...
ale w miare mozliwosci dajcie cynka, o godz w ktorych te anomalia sie pojawiaja, to postaramy sie to dokladniej zbadac, jezeli bedzie to sie objawiac cyklicznie... |
Odpowiadam w imieniu drogiej administracji, choć prawa do tego nie mam.
1. Reklam nie wyłączą, bo i tak je blokujecie darmozjady! 2. Dotacja na dobrze popity obiad mile widziana, nie raz nawet. |
Proszę mnie wyprowadzić z błędu, ale widzę, że forum się ostatnio zacina szczególnie nocą (dla przykładu teraz się zacięło), tym bardziej, że osób nie siedzi dużo.
Więc w związku z tym faktem na ręce administracji składam petycję: Po 1) Droga administracjo najwyższy czas wyłączyć reklamy, one tylko szkodą. I po 2) Widzę, że bez dotacji się nie obejdzie, dlatego chcę wpłacić skromną sumę, więc droga administracjo proszę podać numer konta. Z poważaniem chris996 |
Ilość załączników: 2
|
Tak, stały prąd prostują.
|
Nie, tramwajarze strajkują.
|
Znaczy, ze okres masz? O.o
|
U mnie od rana, okresowo.
|
Czas znów odświeżyć temat.
Znowu muli, chwilami - tak już od paru dni. Coś się dzieje, coś kombinujecie, czy zaczyna się coś sypać? :sciana: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |