![]() |
albo w tetrisa :D
|
no to trzeba będzie wygospodarować kiedyś trochę czasu ;)
|
Albo w Hexxagon :D:>
|
Pobijcie rekord w wężyka...:D:D:D:>
|
@Mac A potrzebne to bylo, zeby nabijac taki rekord?? ;p
|
Cytat:
Niech ktoś pobije rekord w Chopper Challenge bo mi się nudzi :P |
@prometeusz z tego sie nigdy nie wyrasta:>;)
Do stylu [cdrinfo.pl ciemny] też można wrzucić linka do gierek:> |
dobrze ze juz z tego wyroslem, tak mi sie przynajmniej wydaje ;)
|
wnioskuje o dolozenie linka do pozostalych stylow (szczegolnie mini bo go uzywam :D )
|
Cytat:
ps. i tak nie masz ze mna szans :P |
A dałbyś radę zrobić Arnakoind? przecież to klasyk.
|
Nie ma żadnego ograniczenia. Mogę doinstalować nowe gry, jeżeli chcecie :) Tutaj jest wątek, w którym umieszczone są różne gry przystosowane do v3 Arcade.
Podajcie linki z grami, które chcecie i się doinstaluje :) |
Też jestem za tym żeby, o ile to możliwe, dodać kilka gier :)
Co do obecnych pozycji: Hexagon - @Predi tutaj się nie zgodzę, jak narazie jest to gra, w którą gram najczęściej :) Space Invaders - nie wiem jak u innych ale grałem 2 razy i za każdym razem przerywało w połowie rozgrywkę Snake - tutaj zgadzam się z Predim, u mnie też nie zawsze załapuje klawisz Co do reszty - dopiero się rozgrzewam ;) |
Cytat:
po krotkim wyczajeniu: hexagon - jak sie raz osiagnie dobry wynik to juz sie nie chce grac ;) pacman - jak na razie jeszcze sie rozgrzewam asteroids - w to bede sobie z przyjemoscia pykal tetris - moim zdaniem zbyt duze powtorzenia klockow (np. 4 takie same pod rzad) chopper - totalny hardcore, zostawiam to innym :D space invaders - juz pisalem snake - mam wrazenie ze czasami nie lapie mi klawisza albo lapie zbyt pozno... byc moze kwestia wyczucia to tylko takie moje skromne zdanie o grach ;) |
mozna by SPACE INVADERS zaminic na cos innego? jesli oczywiscie ktos w to nałogowo gra albo bedzie cierpiał z braku tej giery to nie,Jezeli jest możliwosc zamiany tej gierki to fajnie bylo by ja zmienic,moim zdaniem najsłabsza juz lepsze byly by szachy.
pozdrawiam :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:30. |