Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Informacje o bananach (https://forum.cdrinfo.pl/f10/informacje-o-bananach-52996/)

pawelblu 04.07.2005 19:01

To ten MCDrive ...

Pamietam go z CDRforum. Zalozyl kiedys temat o tresci mniej wiecej takiej:

LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux LiteOn Sux

I chyba jeszcze:

LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez LG rulez

Oprocz tego pozwolil sobie dopisywac texty w stylu:

'LiteOn sux. LG rulez' do juz istniejacych tematow.

Dostal bana, a potem zarejestrowal sie jako /\/\cDrive

Air 04.07.2005 20:38

O jest jeszcze ten troll SMJ_Lęborg_pl, ten też był dobry.

Wg mnie powinien być banowany w jakiś sposób numer IP bo co za problem stworzyć nowy profil.

andy 04.07.2005 22:35

@Air jeżeli ktoś jest w sieci lokalnej [osiedlówka] to co zrobisz z innymi osobami które będą się chciały zarejestrować? Tam przewaznie jest jeden adres IP na całą sieć.
Albo jeżeli ktoś się łączy przez takie usługi jak Neostrada gdzie jest dynamiczny IPek. Poźniej ktoś inny będzie miał ten adres i nie będzie mógł wejść na forum/strone główną, dopóki nie połączy się znowu.
A bana na IP da się przecież obejść za pomocą anonimowego proxy.
Najlepszym rozwiązaniem było by wysłanie emaila do abuse danego ISP. Po takim zabiegu delikwent albo by został odcięty od netu przez mame albo administratora...;)

B@rtek 04.07.2005 22:52

@Bartez na zdjęcie :banan2: @Bakupl'owi nie ma co liczyć? :>

Co do tematu to jestem za :)

andy 05.07.2005 00:12

@Bartek a z jakiego powodu dostał bakupl bana? Jeżeli można wiedzieć oczywiście...

MacGyver 05.07.2005 00:23

Cytat:

Napisany przez @ndy
@Bartek a z jakiego powodu dostał bakupl bana? Jeżeli można wiedzieć oczywiście...

Za dość nieodpowiedni komentarz zwiazany ze śmiercią Papieża.

joujoujou 05.07.2005 00:30

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Ale z tego, co pamiętam miał być na 5 dni, nie na wieki wieków, czy nie?

Patrix 05.07.2005 11:14

Cytat:

Napisany przez MacGyver

wiesz, nie żebym Go bronił ale tam gorsze chyba epitety poszły i nawet pamiętam, że wyjechałem na gościa co to napisał, też ma banana ?!
Poza tym osoba, o której mówimy chyba sie poprawiła ;)

a tam wcześniej w poście Barteza co to za user Patrix85 (05.01.2005) plamił mi nicka good good - banned 8 )

update:

Cytat:

Napisany przez pawelblu
LiteOn Sux LG rulez

a nie jest przypadkiem odwrotnie ?! :piwo:

MacGyver 05.07.2005 12:04

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Ale z tego, co pamiętam miał być na 5 dni, nie na wieki wieków, czy nie?

Tak, miał być na 5 dni ale po naradzie wyszło inaczej ||
Cytat:

Napisany przez Patrix
wiesz, nie żebym Go bronił ale tam gorsze chyba epitety poszły i nawet pamiętam, że wyjechałem na gościa co to napisał, też ma banana ?!

Na bieżąco nie sledziłem tamtego tematu; a uwage zwróciło nam zgłoszenie http://forum.cdrinfo.pl/images/pl_mi...ons/report.gif

mgit 05.07.2005 12:28

CeLeRoN ma banana też na tym forum :wow: to już kolejne forum na którym ma banan || :fiu:
Banan ma też na forum programosy.prv.pl

B@rtek 05.07.2005 19:13

@GTW zdejmijcie :banan2: @Bakupl'owi :taktak:

Przeciez sie poprawił :D

Eliasz 14.07.2005 00:13

Cytat:

Napisany przez Air
O jest jeszcze ten troll SMJ_Lęborg_pl, ten też był dobry.

Wg mnie powinien być banowany w jakiś sposób numer IP bo co za problem stworzyć nowy profil.

A nie zapominajcie o userze "nowygosc" -ten tez byl dobry ^_^ po 2 miesiacach ban, ale tematow tez zalozyl troche ^_^^_^^_^

Co do propozycji to nawet nie wiem jak to jest jak sie ma bana :> alemysle ze osoba zbanowana powinna wiedziec ze jest zbanowana (powiadomiona przez e-mail), ewentualnie mozan podac powod i na jaki czas ma bana.

Pzdr.

MacGyver 14.07.2005 21:19

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Co do propozycji to nawet nie wiem jak to jest jak sie ma bana :> alemysle ze osoba zbanowana powinna wiedziec ze jest zbanowana (powiadomiona przez e-mail), ewentualnie mozan podac powod i na jaki czas ma bana

Takie osoby powiadamiane są osobnym emailem od moda/admina który nałożył tego banan'a.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:52.