![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A tak swoją drogą: mod-a wybiera administracja i to raczej nie z "forumowego plebiscytu" ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
atam by***322;by***347; modem i by ci si***281; znudzi***322;o....
ja by***322;em modem, w kilkunastu servisach, i jednym dosy***263; sporym ... praktycznie z ka***380;dego zrezygnowa***322;em .... kandydowa***322;em na moda cdrinfo dzia***322;u Linux, nawet z Bartezem gada***322;em, troche art***243;w mu wys***322;a***322;em chyba brakowa***322;o jeszcze 3 by zosta***263; modem, i da***322;em se spok***243;j bo mi si***281; znudzi***322;o .... Po co wi***281;cej mod***243;w, tyle ile jest to starczy... takie moje zdanie ... |
Po co nowy mod?
I tak Kononowicz wszystko zlikwiduje :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
chcialem byc kiedys moderatorem... jak Tu zawitalem bylem zadny wiedzy... i siedzialem po ladnych pare godzin dziennie czasami nawet caly dzien i czytelam wszystko az tak czesto sie nie udzielalem ale chcialem byc takim wlasnie moderatorem zmienilo sie jak zaczalem prace...
nie sadzilem ze studia dzienne i praca na 3/4 etatu moze tak zabic czlowieka... potem przyszly wakacje jedne drugie a tu USA a to Anglia... i tez juz prawie zero kontaktu z forum... zero czasu praktycznie... w pewnej chwili myslalem ze cos stracilem ale z perspektywy czasu to poprostu nie dalbym rady nawet jak bym chcial bardzo... z tym ze jestem juz starszy niz osoba "kandydujaca" tak mi sie wydaje bo w profilu Mily nie ma wieku ale po tym jak pisze wnioskuje ze jest jeszcze mlody i ma wiele przed soba... :) taki maly OT |
Cytat:
|
Cytat:
A jesli tak, to jakie bylo jej zdanie, bo nic na ten temat nie jest napisane. |
Nie pisa***322;em musz***281; napisa***263;...
|
Cytat:
nie chcialem napisac nic co by Cie urazilo... a swoja droga to bylem przekonany z jestes duzo mlodszy... ale i tak skoro piszesz ze dopiero zaczales studia to naprawde duzo przed toba zwlaszcza pierwsza sesja... niezapomniane przezycie :) i nie obraz sie ale takie stwierdzenie ze chcesz byc kims kto wklada wiecej niz tylko pisze posty to obrazasz wiele user'ow bo wielu bylo takich i nadal jest ktorzy pisza wiecej i lepiej niz moderatorzy oczywiscie takze nie chce ublizyc nikomu ze strony GTW :) pozdrawiam i wracam do swoich sprawozdan z matlaba ;)... |
@ zelea nie obrazi***322;e***347; mnie ani nie powiedzia***322;e***347; czego***347; co mnie urazi***322;o... jeste***347; 3 lata starszy ale masz ju***380; doswiadczenia wi***281;c ci***281; szanuje... a nikogo ja te***380; nie chce obrazi***263;... po prostu m***243;wie ***380;e chcia***322;bym... nie bronie i nie pot***281;piam kogo***347; kto chce by***263; modem i to pisze... wr***281;cz przeciwnie... pr***243;buje go poprze***263;, bo jesli tego chce, to ma ch***281;ci i czas... a to si***281; liczy do takiej pozycji...
A tak OT Zelea co studujesz?? kierunek jaki?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |