![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Szybka odpowiedz [okienko]
Jak mnie wkurza ten przycisk wyczysc, powinien byc mniejszy albo nie wiem co bo dzisiaj rano walnalem dluga wypowiedz i z tego zmeczenia zamiast wyslij nacisnalem wyczysc, jezeli juz powinno byc naisane usun lub wogole nie powinno byc tego przycisku, bo bez sensu jak ktos chce wyczyscic to zaznacza wszytsko i del wciska.
Czasami jest tak a nie inaczej Pioneer DVR-115D Liteon IHaS-124 Ostatnio zmieniany przez Druss : 20.05.2003 o godz. 16:38 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Re: Szybka odpowiedz [okienko]
no poparz tez sie meczylem jakies 20 min nad odpowiedzia i buchhh nacisnalem ten pie***** wyczysc i mi sie wszystko usunelo
![]() ![]() ![]() ![]() moja propozycja zmniejszyc, przesunac deko w prawo, lub zrobic tak by dobrze bylo pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Hmm. Nie mialem jak dotad z tym problemu jednak popieram przedmowcow.
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
wiecie mi sie czesto zdarza zamknac jedno onko przegladarki (netscape) gdzie mam otworzone z 7 "tab'ow" (watkow dyskusyjnych nietylko z forum cdrinfo) czy z tego powodu netscape powinien zlikwidowac "X"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
mnie sie to okienko podoba i naprawde nie mam z nim problemow. jedyny mankamet jest taki ze brakuje mi przysickow cytowania (zawsze zapominam tego znacznika i pozniej nie ladnie wyglada) pzdrwm Niktia_Bennet
![]() |
![]() |
#6 |
średnio czytacz
![]() |
ejjj okienko jest spoko chodzi mi o ten przycisk wyczysc. napewno kazdemu bylo by wygodniej gdyby przyciski te byly rozsuniete miedzy soba o pare pixeli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam!
A ja poprostu proponuje dodac dodatkowe okno " czy napewno chcesz wyczyscic pole wiadomości" - i spoko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
średnio czytacz
![]() |
laser - good idea
|
![]() |
![]() |
![]() |