Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.11.2003, 20:08   #76
Jak może to pomoże
 
Data rejestracji: 02.02.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 460
Wojtek Toruń zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fajnie śmiga
ale nadal nie można wstawić Smiles, Bold, Italic (jak już pisano wcześniej wyrzuca na górę strony i nic).

wpisane ręcznie : GRUBY
wpisane ręcznie : jak poprawicie
Wojtek Toruń jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.11.2003, 20:37   #77
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Y@nkee_PL
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Zielona Góra
Posty: 4,776
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wojtek Toruń
Fajnie śmiga
ale nadal nie można wstawić Smiles, Bold, Italic (jak już pisano wcześniej wyrzuca na górę strony i nic).

wpisane ręcznie : GRUBY
wpisane ręcznie : jak poprawicie
u mnie i to i to dziala bez zarzutu
__________________
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore...

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 03:22   #78
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hmmm - u mnie jest tak:
gruby <- bold, italic
smile-smutny jak poprawicie -italic smile-wesoly

jesli mialo byc inaczej to napisz co mialo byc - moglismy pomieszac guziki - ale jak sprawdzalem to bylo dobrze - postaram sie wyeliminowac te przeskakiwanie do gory i dodam obok kazdego smileja opis jak go wykonac np : ok : czy : jupi : [bez spacji] - zebyscie mogli tez latwo wstawic je z klawiatury
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 06:29   #79
Jak może to pomoże
 
Data rejestracji: 02.02.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 460
Wojtek Toruń zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Chodziło mi tylko o wstawianie przez kliknięcie na ikonkę wtedy jest skok do góry strony.
Bo te z ręki wpisane to działają OK ( to był test )
Rozumiem Y@nkee_PL że jest OK z wyswietlaniem a wstawiac przez ikone też nie możesz
Wojtek Toruń jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 14:04   #80
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Y@nkee_PL
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Zielona Góra
Posty: 4,776
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wojtek Toruń
...
Rozumiem Y@nkee_PL że jest OK z wyswietlaniem a wstawiac przez ikone też nie możesz
moge
klikam na emotke w menu i ja mi wstawia, no problem
klikam na B, powoduje to wstawienie [ B], klikne drugi raz to wstawia mi [ /B]
analogicznie jest z przyciskami I itd.
czyli jakims fartem problem mnie nie dotyczy, uzywam Opery 7.22, wczoraj jeszcze 7.21 i tez nie bylo problemow
__________________
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore...

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 19:44   #81
...niepoprawny marzyciel.
 
Avatar użytkownika Kasprzak
 
Data rejestracji: 25.06.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 4,752
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam!
Moze troche glupio (ze akurat tych userow - to jest przypadkowe)
ale czym sie rozni ze ktos ma pogrubiona,czarna nazwe a ktos nie?

a ogolnie juz sie przyzwyczailem do forum, jest lepsze. Tak trzymac. Jeszcze troche "spolszczyc i bedzie idealnie"
Dołączone obrazki
 
__________________
Pozdrawiam!

Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 15.11.2003 o godz. 19:47
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 21:08   #82
Merry F****** Christmas
 
Avatar użytkownika mr_spock
 
Data rejestracji: 22.10.2002
Posty: 3,589
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
Witam!
Moze troche glupio (ze akurat tych userow - to jest przypadkowe)
ale czym sie rozni ze ktos ma pogrubiona,czarna nazwe a ktos nie?

a ogolnie juz sie przyzwyczailem do forum, jest lepsze. Tak trzymac. Jeszcze troche "spolszczyc i bedzie idealnie"
Tez nad tym myslalem. To jest chyba tak, ze co drogi ma pogrubiona, dla latwiejszego oddzielania postow.
__________________
mr_spock jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 21:30   #83
...niepoprawny marzyciel.
 
Avatar użytkownika Kasprzak
 
Data rejestracji: 25.06.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 4,752
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tez zauwazylem taka prawidlowosc.Ale moze jest inaczej...a kiedys bylo cos takiego jak ranking postow.Roblo sie wiadomosci pw ->znajdz usera>top 10.Jakis link do tego.Tak z ciekawosci!
__________________
Pozdrawiam!
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 22:08   #84
Stary użytkownik
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika SEBAW
 
Data rejestracji: 09.06.2002
Lokalizacja: W-ń
Posty: 3,392
SEBAW jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>SEBAW jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Sory jak temat już ten był.
Chodzi mi o to, że przy najeżdżaniu na jakiś temat danego użytkownika pokazuje sie "szybki" opis, ale zanim go się przeczyta to gaśnie okno i ponownie należy najechać. Czy da sie tak zrobić, aby ten opis nie gasnąć dopóki nie zjedzie się z tematu?
I jeszcze coś. Zauważyłem, że przy pisaniu odpowiedzi do danego posta, ale nie przez szybką odpowiedź, nie działa wstawianie śmiesznych ikonek. Trzeba wpisać symbol. Jak się kliknie na jakąć, to przekierowuje na góre strony. Czy u was też tak jest

Ostatnio zmieniany przez SEBAwl : 15.11.2003 o godz. 22:20
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2003, 06:32   #85
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
niczym - to po prostu w tym stylu ustawione jest naprzemienne kolorwanie posotw - co drugi ma inne kolory - sprawdz zreszta ze wiekszosc pol w standardowym stylu ma taka wlasciwosc

dodam ze polecam choc sprobowanie mojego stylu - eliminuje ten i pare innych (calkiem sporo) dziwactw standardowego

link do top 10 dodam

jedna uwaga - JEDYNE zmiany jakie moge robic w kwesti takich dodatkow to te w stylu polski_sid - za inne nie odpowiadam i sie w nie nie wtracam

ps. dlugosc wyswietlania tego okienka zalezy niestety od przegladarki a nie od forum - taki urok jscripta ze czasem nie dziala tak jak powinien - i na to tez wplywy (narazie) nie mam
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2003, 11:42   #86
Jak może to pomoże
 
Data rejestracji: 02.02.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 460
Wojtek Toruń zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez SEBAwl
Sory jak temat już ten był.
......
Zauważyłem, że przy pisaniu odpowiedzi do danego posta, ale nie przez szybką odpowiedź, nie działa wstawianie śmiesznych ikonek. Trzeba wpisać symbol. Jak się kliknie na jakąć, to przekierowuje na góre strony. Czy u was też tak jest
U mnie tak samo ale Y@nkee_PL to ominęło, ale on ma Opere ja IE i może tu tkwi problem.
Wojtek Toruń jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2003, 13:20   #87
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
top 10 dodane - w pasku na dole kazdej strony po najechaniu na list uzytkownikow

jesli macie inna propozycje gdzie mozna walnac ten link - mowcie
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2003, 15:03   #88
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Y@nkee_PL
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Zielona Góra
Posty: 4,776
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wojtek Toruń
U mnie tak samo ale Y@nkee_PL to ominęło, ale on ma Opere ja IE i może tu tkwi problem.
wlasnie pisze uzywajac IE
i tez nie mam problemu ze wstawianiem emotek poprzez klik na nie
__________________
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore...

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.11.2003, 17:51   #89
Stary użytkownik
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika SEBAW
 
Data rejestracji: 09.06.2002
Lokalizacja: W-ń
Posty: 3,392
SEBAW jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>SEBAW jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Czy jest możliwość, aby na stronie głównej forum nazwa "zaznacz wszystko jako przeczytane" (czy jakoś tam) była odróżniana na jakis inny kolor lub pogrubiona. Z tej funkcji dużo korzystam aby zobaczyć gdzie są nowe napisane wiadomości i trochę mi się myli... Trochę to głupie, no ale...
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.11.2003, 18:06   #90
Merry F****** Christmas
 
Avatar użytkownika mr_spock
 
Data rejestracji: 22.10.2002
Posty: 3,589
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sid - podoba mi się twój styl, dobra kolorystyka, ale kontrast między łączami klikniętymi i nieklikniętyki jest zbyt mały. I coś z indywidualnym podpisem jest niebardzo - u mnie się gif pomniejszył, a pole zostało takie samo
__________________
mr_spock jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO